TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Can, Trabzona gittin mi hiç. Ben çok gittim iş nedeni ile. Normal geliyor bana.

Hacıosmanoğlu da bundan çok farklı değil. Bakma seçilmek için herkese gülücük atıyor. Seçilince Karadeniz damarı çıkar ortaya.
Ben Karadenizliyim bana normal gelmiyor işin özü. Mahalle ağzıyla konuşacaksan konuşmayacaksın.
Neyi damarına basılmış onu da anlatsın.
Gidip kayığına bindiği aliye hikaye anlatsın. Ecmel denen herif ligin dizayn edilmesine izin verilmemesine dertelenmiş durumda.

Bugün mehmet yarın başkası bunun gibilerin amacı farklı. Mehmetin yönetimi değil kendisi bunlar için hedef, bu ne perhiz derler adama.

Seçilsin olum Hacıosmanoğlu kafamız rahat olsun
TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulu asil listesi şöyle: “Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Zehra Neşe Kavak, Lale Cender, Fuat Gökdaş, Cengiz Gökay, Zafer Bahadır Saraç, Mevlüt Aktan, Bayram Akgül, Hasan Surözü, Ceyhun Kazancı, Mustafa Temel Bozbağ, Ural Aküzüm, Bilal Aslan.”

büyükekşinin tek güvendiği nokta 3 haftaya liglerin başlıyor olması.

Mehmet Büyükekşi ve yönetimi, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda oy çokluğuyla ibra edildi.

Mehmet Büyükekşi ve yönetimi, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda oy çokluğuyla ibra edildi.

Ben Karadenizliyim bana normal gelmiyor işin özü. Mahalle ağzıyla konuşacaksan konuşmayacaksın.
Neyi damarına basılmış onu da anlatsın.
Gidip kayığına bindiği aliye hikaye anlatsın. Ecmel denen herif ligin dizayn edilmesine izin verilmemesine dertelenmiş durumda.

Bugün mehmet yarın başkası bunun gibilerin amacı farklı. Mehmetin yönetimi değil kendisi bunlar için hedef, bu ne perhiz derler adama.
Ecmel, Hacıosmanoğlu nu destekliyordur diye düşünüyorum. Sonuçta değişim için omimzalar gerekiyordu.

kendi kupa sistemini unuttu bir an

1992;
Senes Erzik 101
Erdenay Oflas 79
Kemal Kamiloglu 13

1997;
Abdullah Kigili 118
Alp Yalman 87

1997;
Haluk Ulusoy 134
Mustafa Kefeli 53
Alp Yalman 5

2000;
Haluk Ulusoy 82
Ayhan Bermek 21

2004;

Levent Bicakci 109
Mehmet Ali Yilmaz 83

2006:
Haluk Ulusoy 109
Ayhan Bermek 102

TFF tarihinde 7.kez birden fazla adayli secim olacak.
2006'dan sonra hep tek aday cikmisti (!).

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, "Kendi başarısızlıklarınızı başkaları üzerinden değerlendirirseniz asla sonuca ulaşamazsınız. Her şeyi hakem üzerinden konuşuyorsunuz. Ya biraz kendinize bakın"

Mehmet Büyükekşi: "Oyuncu uygunluğu kuralını kulüplerimizin görüşlerini alarak tekrar gözden geçireceğiz."

Bizim başkan konuşmayacak belli oldu. Bu kadar pusan bir başkan daha hatırlamıyorum. Utanmasa bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyecek. Çıkıp konuşsana arkadaş. 2 çift laf et sende. Geçen sene şikecilerden daha çok bizim hakkımız yendi de. Bari burada konuş.

Geri
Üst Alt