TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Yabancı hakeme karşı, oyuncuya da karşıdır bu Hacı tam cahil profili var gibi geliyor ya bana bir kere dinledim ama çok hissettirdi yani

Yabancı hakeme karşı, oyuncuya da karşıdır bu Hacı tam cahil profili var gibi geliyor ya bana bir kere dinledim ama çok hissettirdi yani

“O konuda çok fazla teknik çalışmalar yapılmalı. Bana göre sınırı değil, niteliği önemli. Kulüpleri zor durumda bırakmadan kararlar alınmalı, çalışmalarımız var. Gelince uygulayacağız.”

Röportaj veriyor anlamiyorum ne dedigini hacının

238861.jpg

Büyük başkan

nasıl bu kadar emin oluyorsun hakem konusunda

ben bu sene kadar skandal bi sezon görmedım
Çünkü 87 den beri futbol izlerim.Fenerin kayrılmadığı sezon yok gibidir.O sebeple eminim ki kim gelirse gelsin feneri ittirecekler yine az veya çok.Geçen seneki gibi sırtına alıp taşıma olmaz belki ama yine ve yine ittirirler

Şampiyonluk alıp vermek federasyonun boyunu aşar oranın karar vericisi belli o sebeple oradan çok bir şey beklemiyorum.

Ulan

Fener Yardımcı’ya hem 5 Yıldız hem 2010-11 Süper kupasını oynatıp hem de bu sene yardımcı olmalarını sağlayacaktı; fena girdi heriflere. Büyükekşi’ye tepki yeriz diye veremediler ama büyük bittiler
Abi o dediğin servet seçilse bile çok zordu,hesap verilmesi ve bütün tarihi alt üst edecek biseydi.argumanlar cok yetersizdi cunku

“O konuda çok fazla teknik çalışmalar yapılmalı. Bana göre sınırı değil, niteliği önemli. Kulüpleri zor durumda bırakmadan kararlar alınmalı, çalışmalarımız var. Gelince uygulayacağız.”
Gelince uygulayacağız dedigine gore kural degisecek. Guzel haber.

Çünkü 87 den beri futbol izlerim.Fenerin kayrılmadığı sezon yok gibidir.O sebeple eminim ki kim gelirse gelsin feneri ittirecekler yine az veya çok.Geçen seneki gibi sırtına alıp taşıma olmaz belki ama yine ve yine ittirirler
cünkü hep fb lehine adamlar getirildi

şimdi karşı biri geldi bakalım

Geri
Üst Alt