Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.269
- 10.656
- 1.423
Trabzon mafyası türk futbolunun başına geçti. Enteresan bir dönem başlıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tbaii ki - havlamalar tiyatro yabüyükeksiyi desteklıyor demek
Fbden 2011 i alıp 59 öncesi şampiyonlukları verebilirsu 1959 öncesi sacmaligini bitirsin baska bir beklentim yok
Yabancı hakeme karşı, oyuncuya da karşıdır bu Hacı tam cahil profili var gibi geliyor ya bana bir kere dinledim ama çok hissettirdi yani
Pro değil mi oHamit ekşinin ekipte dgl mi ztn
Çünkü 87 den beri futbol izlerim.Fenerin kayrılmadığı sezon yok gibidir.O sebeple eminim ki kim gelirse gelsin feneri ittirecekler yine az veya çok.Geçen seneki gibi sırtına alıp taşıma olmaz belki ama yine ve yine ittirirlernasıl bu kadar emin oluyorsun hakem konusunda
ben bu sene kadar skandal bi sezon görmedım
Abi o dediğin servet seçilse bile çok zordu,hesap verilmesi ve bütün tarihi alt üst edecek biseydi.argumanlar cok yetersizdi cunkuUlan
Fener Yardımcı’ya hem 5 Yıldız hem 2010-11 Süper kupasını oynatıp hem de bu sene yardımcı olmalarını sağlayacaktı; fena girdi heriflere. Büyükekşi’ye tepki yeriz diye veremediler ama büyük bittiler
Gelince uygulayacağız dedigine gore kural degisecek. Guzel haber.“O konuda çok fazla teknik çalışmalar yapılmalı. Bana göre sınırı değil, niteliği önemli. Kulüpleri zor durumda bırakmadan kararlar alınmalı, çalışmalarımız var. Gelince uygulayacağız.”
cünkü hep fb lehine adamlar getirildiÇünkü 87 den beri futbol izlerim.Fenerin kayrılmadığı sezon yok gibidir.O sebeple eminim ki kim gelirse gelsin feneri ittirecekler yine az veya çok.Geçen seneki gibi sırtına alıp taşıma olmaz belki ama yine ve yine ittirirler