- 12 Haziran 2015
- 32.864
- 25.721
- 2.533
Pek o taraflarda bezi olan birisi değil ya, kural olacaktır, niteliği nasıl olacak bakalım. Hatta yabancı var ve hakem işi de rafa kalkabilir...Yabancı sınırını kaldır dayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek o taraflarda bezi olan birisi değil ya, kural olacaktır, niteliği nasıl olacak bakalım. Hatta yabancı var ve hakem işi de rafa kalkabilir...Yabancı sınırını kaldır dayı
Atı alan Üsküdar'ı geçtiYali koç seçim iptal olsun diye açıklama yapacak diyorlar cildirmis lar![]()
güncel halinden foto at bakalımBarışırsam Galatasarayı 10 sene Şampiyon yaparız yalnız haberin olsun :d
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben fbnin o istediği şampiyonluklara çok hakimdim 6 sene önce,Sarper abiyle yazıyoduk.inan hiç kolay değil,trabzonun şampiyonluk yaşayan 10 tane takımı var, fb gibi trabzona bagliServet gelse net yapardı. En azından bir formülle şampiyonlukları eşitlerdi. Şimdi Hacosman’a reddettirip konunun sonsuz dek kapanması sağlanmalı
Yok Admirim güzel bitti merak etmebi yanlısın olmadı ins. kıza yiğito.
kaldırmazsa yükseltsin yoksa yerizPek o taraflarda bezi olan birisi değil ya, kural olacaktır, niteliği nasıl olacak bakalım. Hatta yabancı var ve hakem işi de rafa kalkabilir...
bu hacıosman adaletli olacağım diye fb ye yanlamasın da. bugün "ts-diyarbakırspor macı olsa hakemler insiyatiflerini diyarbakırdan kullansın" diye bi acıklama okudum doğruysa boku yedik. böyle baskan falan olmaz.Selahattin bakiye giden adamdan beklentiniz nedir açık açık konuşalım
Benim mi kızın mıgüncel halinden foto at bakalım
hayri ile bakcaz