TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Yaşı yetmeyenler serveti bilmez ,ama yali nekadar büyük gs dusmaniysa Servet ondan daha büyük gs düşmanı özellikle fatih hocaya karşı söylemleri bile vardı eskiden

İbrahim Hacıosmanoğlu ağabey için Cıstak Cıstak editi yapmaya hazırız.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hacı'nın adaylığı resmileşti mi ? imzalarla gitmişti en son ama adaylık kesinleştiğini görmemiştim henüz.

Büyük baskan Sn. Ibrahim Haciosmanoglu bir sekilde alsa secimi ne güzel olur

Gokseli takip etmek lazım onun desteği = rte nin desteği

Yalnız bizim başımızdaki haramilerin servetle ilgili ilk günden beri tek kelime dahi etmemesi hiç normal degil

ben h.osmanoğlu'nun seçileceğini düşünmüyorum. keşke seçilse de fb küme düşse hatta. ancak imkansız.

fb öyle toksik bir camia ki, kendi ikinci başkanı olmuş, "gs ile hesabım var" diyen, hasta fenerli bir iş adamının tff başkanı olduğu yıllarda bile yine "tff bize karşı" "oyunlar oynanıyor" diye kafa ütüledi defalarca.

bir de h.osmanoğlu gibi bir zat tff başkanı olursa, fb'in her maç ağlamaklı kafa ütülemesinden lig mig oynanmaz. fb aleyhine bir tane yanlış taç atışı verilsin, h.osmanoğlu'nun "züppeleri terbiye etmesini bilirim" editleri dönmeye başlar.

h.osmanoğlu fb aleyhine ne kadar bir zıt kutupsa, servet yardımcı da gs aleyhine o kadar zıt kutup bu arada.

o yüzden büyükekşi seçilecektir malesef.

MB ve İH beraber cumhurbaşkanına gitsinler. CB kimi işaret ederse o aday olsun. Böylelikle serv’it efendiye oy vermeyi düşünenlerde ayağını denk alsın.

Geri
Üst Alt