TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Hangisini seçeceğimi şaşırdım. Birine basıyorum içim el vermiyor sonra diğerine basıyorum ya yok olmaz diyorum. Bizi bunlara mecbur eden sistemin değişmesi lazım. Sanırım ülkemizin nüfusu az. Çin veya Hindistan gibi olsak belki oy verilebilir bir aday daha olurdu.

Hangisini seçeceğimi şaşırdım. Birine basıyorum içim el vermiyor sonra diğerine basıyorum ya yok olmaz diyorum. Bizi bunlara mecbur eden sistemin değişmesi lazım. Sanırım ülkemizin nüfusu az. Çin veya Hindistan gibi olsak belki oy verilebilir bir aday daha olurdu.

Nufusumuz yeterli degil, futbolcu cikaramiyoruz demek gibi olmus :)

Hollanda 18 milyon ornegin, adamlar fabrika.

Servet çekilecekmiş diyor H. Yürekli. Büyükekşi seçilecekmiş. CB öyle istiyormuş. Büyükekşi’nin kadrosundan girerecektir Servet. Hacıosman’ı seçtirebilsek keşke, 2011 mevzusunu ortaya çıkarır, korsan yıldızları fenere monte eder. çokta eğlenceli olurdu. Ama o da CB’den haber bekliyormuş.

Servet çekilirse bu fenerliler gene büyükekşici olacak

tam bir Hacı olmasında ekşiye razıyız moduna girecekler. gene hıyar bir yönetime kalacak türk futbolu...

Servet Yardımcı diyelim, risk budur.

Ulan 85 milyonluk memlekette şu TFF'yi yönetecek adam gibi birini bulamıyorlar mı?

3 aday var 3'ü de birbirinden beter. Hakemi stattan çıkarmayan mafya aday olmuş bir de komedi

Geri
Üst Alt