TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Renktaşlarımı tenzih ediyorum ama ben bu trabzonsporlu futbılseverlere ve futbol adamlarına hiç güvenmiyorum. Yıllar içinde, hesapları fb ile olmasına rağmen bize karşı abuk subuk konuşup fbye sustukları, fb ile bizi eşdeğer tuttukları çok oldu. O yüzden hacıosmandan çok bi beklentiniz olmasın derim.

Hiçbir aday ideal isim olmadığı gibi, "Şu adamdan muazzam bir federasyon başkanı olurdu" diyebileceğim tek bir isim bile gelmiyor aklıma. Ne acı.

Renktaşlarımı tenzih ediyorum ama ben bu trabzonsporlu futbılseverlere ve futbol adamlarına hiç güvenmiyorum. Yıllar içinde, hesapları fb ile olmasına rağmen bize karşı abuk subuk konuşup fbye sustukları, fb ile bizi eşdeğer tuttukları çok oldu. O yüzden hacıosmandan çok bi beklentiniz olmasın derim.
Federasyon başkanı olacak kişiden tek beklentim, Fener'in her talebini yerine getirme gayretinde olmaması.

Son saniyede saçma sapan penaltılarla birilerine puan hediye edilmemesi bile yeterli benim için.

Federasyon başkanı olacak kişiden tek beklentim, Fener'in her talebini yerine getirme gayretinde olmaması.

Son saniyede saçma sapan penaltılarla birilerine puan hediye edilmemesi bile yeterli benim için.
Aynen doğru. Ancak Saf laz birinden de her türlü değişik şaşırtıcı hareketler de beklenebilir, unutmayalım.

Aynen doğru. Ancak Saf laz birinden de her türlü değişik şaşırtıcı hareketler de beklenebilir, unutmayalım.
Valla değişik hareketleri olur mu bilmem. Ama Fener'e yanlayacağına da pek ihtimal vermiyorum.

Yav arkadaşlar 20 senedir yaşadığınız siyasi konjonktürü bilmiyor musunuz?

Bu adam da düpedüz bylock çıktı bylock , bir sürü rezilliğe imza attı. Ona rağmen reis saf dışı bırakmadı. Neden ?

Büyükeksinin özel kaleminin kimin g.tunu kurtardığını azıcık araştırıp öğrenebilirsiniz bende bu duruma şaşırdıgim için araştırdım gördüm.

Buyukeksi tekrar başkan olacak.
İsim alabilir miyim adı ne özel kaleminin olayı araştırmak istiyorum bende

Servet Yardımcı’ya imza veren TFF 1, TFF 2, TFF 3. Lig kulüpleri başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu destekleme kararı aldılar.

🔗 Ertem Şener

Ibrahim Baskan olmazsa Buyukeksi tercih ederiz. Servet Yardimci denen herif olmasin.

Geri
Üst Alt