TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

malesef büyükekşi seçilecek, bunların hepsi göstermelik çekişme bence. rtenin de bu söylenenlere 1.5 yıldır sessiz kalması garip bir şey. adam 1.5 yıldır futbol üstünden hükümeti tehdit ediyor

E Belmas zamanında herkesi kurul belirlesin diye Rezanlar uğraştı - sonra kenara attınız .

heryeri ayrı ayrı kurul oylaması ile olacaktı yanlış hatırlamıyorsam. yalan oldu gitti...

Hacıosmanoğlu kazanmasın diye R yapıyor

Tam net duyamadım ama sanırım büyükekşiye şerefsiz dedi. Ekşi hakaret edemezsin dedi. Divan başkanı hakaret etmeyin dedi. O da cümlemi geri alıyorum dedi.

Bu adam Türkiye'nin en büyük holdingin veliahtı ve böyle bir ortamda hakaret edebiliyor. Bu özgüven nereden geliyor.

Ali Koç: "100 yıllık futbol tarihimizin en kötü başkanı olmanıza rağmen bugün karşımıza aday olarak çıkmanız olağanüstü bir başarıdır. Tebrik ediyorum, helal olsun. Bravo size."

Ali Koç: "Onurlu, şerefli ve haysiyetli olan kimse bu şekilde aday olmaz!"
Kendini özetlemiş 100 yıllık FB tarihinin...

Tam net duyamadım ama sanırım büyükekşiye şerefsiz dedi. Ekşi hakaret edemezsin dedi. Divan başkanı hakaret etmeyin dedi. O da cümlemi geri alıyorum dedi.

Bu adam Türkiye'nin en büyük holdingin veliahtı ve böyle bir ortamda hakaret edebiliyor. Bu özgüven nereden geliyor.
Cüzdandan

ya 20 dk vır vır vır vır konuştun

servet yardımcı aday olsaydı GIKIN çıkmayacaktı

Sen 2025 martta ne hesap vereceksin onu açıkla koc

Buyukeksi'de salak zaten, eger tekrar secilirsen misilleme olarak o eski sampiyonluklar dosyasini kapatir ve Koc'a faks cekersin nah isareti ile. Hala kimse kurulan komisyon napiyor bilen yok.

bilidiğin sağ tarafta 4 5 kişilik şakşak mekanızması var ya

Geri
Üst Alt