TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Geçenki açıklamalarında "O gün öyle bir açıklama yaptım konumum gereği bugün böyle" gibi bir cümlesi vardı. O çizmeye çalıştığı imajın tamamen dışında. Hiç de hoşuma gitmemişti, aşırı itibar yıkan bir açıklama. Bir de 59'dan önceki şampiyonlukların sayılması konusunda hak veriyorum falan demişti bulamadım şimdi ama her neyse güven vermedi bana ama Büyükekşi denen hıyarağasından her türlü iyi olur diye düşünüyorum.

Yabancı sınırı konusunda salak salak argümanlarla kısıtlamalar getirmesin, bütün kurulları adam gibi adil işini yapan adamlarla doldursun yeter. Zaten başka ne bekleyebiliriz.

Biz işimize bakıp şampiyon olmaya devam edeceğiz.
İki tarafa da oynamak zorunda,siyaset bu adı üstünde abi

Ali koç bağıra bağıra anıra anıra Büyükekyi destekledi çünkü bu sene o seneydi büyükelçi kalsaydı.Adam 3. yılındaysa feneri şampiyon yapamasaydı koç boğarsı onu iyi oldu gitti.Yeni tur yeni şans

Arkadaşlar bi seçim varsa ortada düşmanınıza bile şirin gözükmek icin herseyi söylersiniz

Valla ben burda bir danışıklı dövüş görüyorum. Bunlar arka planda 2011 kupası trabzonun sizin de geçmiş şampiyonluklar sayılsın şeklinde anlaşmış olabilirler. Ali Koç ve yeni başkan.
h.osmanoğlu adaylığını ilk açıkladığında yazdım. @Keramettin TANRIVERDİ şahit.

kesinlikle böyle bir şey olacak.

her sene fb trabzon'da şampiyonluğu kaybediyordu. 2011 şampiyonluğunu ts'a tescil ettirip bu gerginliği bitirecekler.

1959 öncesi saçmalığını da kabul ettirecekler bunun karşılığında.

bu sene de fb'yi yine ittirip şamp yapmaya çalışacaklar. bizim başkan ve yönetim de öyle izleyecek işte. okan hoca, torriera, icardi, muslera falan direnecekler.

haaa genel olarak daha az gergin bir ortam olur geçen seneye göre ona hemfikirim.

ancak bu seçimi fenerbahçe kazanmıştır. ön planda "cambaza bak" yapıyorlar sadece.

Geri
Üst Alt