TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

Trabzonun küllenmiş 2011 kupa ateşini tekrar alevlendirmek lazım. Haydi gençler, sosyal medyada benzini dökün yangına.
%0 ihtimal o durum da, oldu ki kupayı şimdi fb'den aldılar, aldıklarının yerine yenisini sezon sonu koyarlar. Bu da bize zarar. Hiç gerek yok 2011 mevzusunu karıştırmaya.

Nasıl senaryolar kuruyorsunuz yav 2011 kupasının Trabzon'a verilmesi veya 1959 öncesi şampiyonluklar mevzusu bu ülkede gerçekleşmesi imkansız olan şeyler

Kaç aday vardı seçimde, 2 aday mıydı sadece?

Yani koçu anlamadım, demek ki hacıyı destekliyprdu ki ekşiye ağır muhalefet etti diye mi düşünmemiz lazım?

Bu adam söylediklerinden geri adim atacak biri değil
Fb nasil 5 yildizla gündemi sulandırdiysa
Ts camiasida 2011 tartışmaya acar
O şampiyonluk tabiki el değişmez ama fblileri gicik eden bir durum. Olur

Ali kocun gizli adami olmasi cok muhtemel

Ali koc istemeseydi aday bile olamazdi bence

Servet'e de Büyükekşi'ye de her istediklerini yaptırırlardı. Büyükekşi'nin bize ihale edilmesi bunların en büyük başarısı. Hacıosmanoğlu en azından onlar gibi olmaz. Ali de aklı varsa Hacıosman ile uğraşmaz. Susar da bir süre rahat nefes alırız belki.

Belki de siyasetin adayı hacıosmanoğluydu. Siyasete rağmen birinin kazanması olası gelmiyor bana

Biz şampiyon olurken her zaman ciddi hakımız yenmesine rağmen şampiyonlukları kazandık niye hep Mayıs ayı bizim olduğu konuşulur çünkü hiçbir zaman farkı açmamıza izin vermedikleri için Mayıslara kaldık ve şampiyon olduk yoksa Mart, Nisan gibi aylarda da çok şampiyonluklarımız olacaktı ama hep farkın açılmasına müsaade etmediler.

Özellikle VAR geldiğinden beri iddaa ediyorum ki açık ara en çok hakkı yenilen takım bizdik son 3 dönemde yaşamadığımız skandal kalmadı alt kısmada isimlerini ekledim hele ki son 2 senede yaşadığımız hakem skandallarının başlıkları bile duruyor.

Yıldırım Demirören
Nihat Özdemir
Mehmet Büyükekşi

İbrahim Hacıosmanoğlu her ne kadar fener düşmanlığını geride bıraktığını söylese bile içinde bırakmaz şu var ayrıcalık sağlamaz tam tersi tarafsız olur 59 öncesi tartışmaları kapatır, MHK konusunda daha sert durur, PDFK kurullarını temizler cezaları doğru verecek insanları getirir.

Umarım artık bir milat olur.

Komplo teorilerini bırakalım

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt