TFF Başkanlık Seçimi | Başkan Hacıosmanoğlu Oldu

19
HOQreZgFrmtQiLi8HKb9zA_48x48.png

Fenerbahçe0000000-27

Sırf fenere yaranmak için 5 yıldızı verecek gibi geliyor , yoksa sürekli fener düşmanı algısı yapışacak üzerine

Ali Koc oyle vasifsiz ki kendi ayagina sikmis gibi geliyor. Buyukeksi'ye bu kadar agir giydirmesi secimin sonucunu etkilemis gibi gorunuyor. Halbuki Buyukeksi doneminde herkes biliyor ki Fener kollandi, kayirildi. Acikcasi ruyamda gorsem inanmazdim bu tabloya. Buyukeksi'nin devam edecegini, bizim icin islerin daha da zorlasacagini bekliyordum. Bu yuzden cok mutluyum ve saskinim. Ama suna da eminim ki bu sezon futbol konusmayacagiz gibi.

Olabilcek en iyi aday gelmiş ali Koç'un adamı filan diyenler var. Bu adam hayatta fenere yanlar mı yahu hangi hayal dünyasında yaşıyosunuz Eğer başarabilirse futbolu temizleyebilecek belkide tek adam başkan oldu. Ben çok şaşırdım ve memnun oldum. Adam gibi adaletli bir lig izleriz belki. Fenerli veya diğer takımlı fark etmez bu kurulları temizlerse ki olayın farkında adam bu iş düzelir belki. Başkasıda Türkiye'de o kurulları temizleyemez zaten. Hayırlısı inşallah güzel şeyler olur

Biz şampiyon olurken her zaman ciddi hakımız yenmesine rağmen şampiyonlukları kazandık niye hep Mayıs ayı bizim olduğu konuşulur çünkü hiçbir zaman farkı açmamıza izin vermedikleri için Mayıslara kaldık ve şampiyon olduk yoksa Mart, Nisan gibi aylarda da çok şampiyonluklarımız olacaktı ama hep farkın açılmasına müsaade etmediler.

Özellikle VAR geldiğinden beri iddaa ediyorum ki açık ara en çok hakkı yenilen takım bizdik son 3 dönemde yaşamadığımız skandal kalmadı alt kısmada isimlerini ekledim hele ki son 2 senede yaşadığımız hakem skandallarının başlıkları bile duruyor.

Yıldırım Demirören
Nihat Özdemir
Mehmet Büyükekşi

İbrahim Hacıosmanoğlu her ne kadar fener düşmanlığını geride bıraktığını söylese bile içinde bırakmaz şu var ayrıcalık sağlamaz tam tersi tarafsız olur 59 öncesi tartışmaları kapatır, MHK konusunda daha sert durur, PDFK kurullarını temizler cezaları doğru verecek insanları getirir.

Umarım artık bir milat olur.
Özellikle evvelki sene dediğin çok rahat olurdu, adil bir ligde.

Siz bu konuyu "x" bir kişinin kafasına göre karar verebileceği bir şey mi sanıyorsunuz cidden.
x bir kişi kafasına göre karar verebilir ama o kişi hacıosman degil. bazıları tff başkanlıgını çok abartıyor. sekreteryadan farksız herhangi bir gücü olmayan bir makam. yani güçsüz bir insan tff başkanlıgı koltuguna oturdu diye guc sahibi olmaz. bir fark yaratabilmesi icin o koltuga oturmadan önce de futbolda belli bir agırlıgı olmalı.

Geri
Üst Alt