Haber TFF Başkanvekili Otyakmaz: "Umarım kupadaki derbiye yabancı hakem istemezler"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Mecnun Otyakmaz, kura sonrası EKOL TV'ye özel röportaj verdi:

"Umarım kupadaki derbiye yabancı hakem istemezler. Hakemlerimizin gelişimi açısından onları bu önemli maçlardan tecrübe anlamında mahrum etmek doğru değil. Hakemler sanırım gerekli dersleri çıkartıp bu maçın hakkını vereceklerdir."

Maç bizim sahamızda oynandığında itidal çağrıları, barış ve kardeşlik mesajları aman tadımız kaçmasıncılardan yabancı hakem atamaları görüyoruz. Galatasaray deplasmana gideceği zaman hakemlerimize güvenelim, tecrübe kazansınlar vs.

Siz yapı değil tezgah kurmuşsunuz çoktan.

Niye istemiyoruz? Benim sahamda yabancı hakem, rakibin sahasında yerli hakem. Ne güzel iş lan o öyle...

O maçi yabanci hakem yönetmezse

O işi gececeksin haysiyetsiz herif

fb bence son macta yabanci hakem getirdigine pisman oldu. cünkü yerli hakem yönetseydi o lemina‘nin pozisyonunda penalti verirdi ve maci kazanirlardi.

bu mac icin yerli hakem isteyeceklerini düsünüyorum. biz kesinlikle yabanci hakem icin baski yapmaliyiz ama beceriksiz yönetim bunu akil edemez.

Şikeci hain herif hapishane yerine Türk futbolunu tımarhaneye çevirmeye çalışırken.

Önce burada
Sonra öbür tarafta hesaplaşacak milyonlar sizinle merak etmeyin.

Yerli hakem ve maç gününde stadta 50 polis görev yapar.

Polisi geçtim bunlar 20 tane zabıta yollar + ekstra yakışıklı güvenlik

Geri
Üst Alt