Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.018
- 101.245
- 5.238
Finalde alman gavatlarını istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ceza almasa da o olacak büyük ihtimalleDiyelimki oynamama cezası aldı merih. Hollanda maçında milli marş okunurken 40 bin Türk taraftarı aynı işareti yaptı ne yapacak UEFA maç başlamadan stadı mı boşalttıracak. Saçma sapan işler.
taraftar yaptı diye niye ceza versinler yavDiyelimki oynamama cezası aldı merih. Hollanda maçında milli marş okunurken 40 bin Türk taraftarı aynı işareti yaptı ne yapacak UEFA maç başlamadan stadı mı boşalttıracak. Saçma sapan işler.
Hani birsey olmazdi zru, ben dedim sana bu serefsizler ceza verir diyeBild biliyodur, iki mac ceza dogrudur, daha bildirilmemistir tff ye
bunun olasığından korkuyor kesin bunlar allah nasip etsede finalde depi eve çevirsek tüm dünyaya rezil olurlarFinalde alman gavatlarını istiyorum
olmadı döverizbunun olasığından korkuyor kesin bunlar allah nasip etsede finalde depi eve çevirsek tüm dünyaya rezil olurlar
daha guzelini yapalim fasist naziler diye tezahurat edelim bakalim nasil oluyormusDiyelimki oynamama cezası aldı merih. Hollanda maçında milli marş okunurken 40 bin Türk taraftarı aynı işareti yaptı ne yapacak UEFA maç başlamadan stadı mı boşalttıracak. Saçma sapan işler.
ultra gereksiz 2 hareket olurBunları çıldırtacak 2 şey var. Ama o iki şeye sağlam ceza gelir. Birisi gol attıktan sonra Filistin bayrağı açmak, ikincisi golü atan oyuncu içerisine Ayasofya tişörtüngiyip formayı çıkaracak. Bu kanı bozukları kudurtacak 2 şey.
Yapsak zaten bizi uefadan atarlar...ultra gereksiz 2 hareket olur
ayasofya mayasofya boş iş
@Cafer Güney in suçu necaferin e 2 çift laf edicez. pintilik yapma