- 3 Temmuz 2012
- 141.497
- 89.480
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangisi
koç degilde tüm yetkiyi verdigi acun bence ortalıgı karıştırdı tabi koçta çok aceleci tez canlıKoc'un aceleciligi ve simarikligi kurduklari tezgahi cok erken ortaya cikarmistir. Hem kotuler hem salaklar. Bu saatten sonra harbiden bu lig bitmez. Bu gece bizi sampiyon yapar. Hodri meydan.
Koc'un aceleciligi ve simarikligi kurduklari tezgahi cok erken ortaya cikarmistir. Hem kotuler hem salaklar. Bu saatten sonra harbiden bu lig bitmez. Bu gece bizi sampiyon yapar. Hodri meydan.
istifa etmıs ya silmisler hemenBurda adı geçmiyor. Paylaşımları da çok rahat
Dış İlişkiler İcra Kurulu TFF
Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programlarıwww.tff.org
Sanmıyom tufaya düştük muhtemelenistifa etmıs ya silmisler hemen
Cekinmek mi? Manyak mi bunlar? Bu gece dugundur bize. Yapi yapi dediler, bu gece yapi biziz dediler. Istesen yaptiramazdin bunu. Galatasaray'in sahipsiz olmadigini asil simdi gorecekler. Ben cok mutlu oldum bu gece. Korkmayin oglum manyak misiniz?koç degilde tüm yetkiyi verdigi acun bence ortalıgı karıştırdı tabi koçta çok aceleci tez canlı
düşünmeden konuştukları için okadar çok açıklar veriyorlar farkında degiller
hele bu hacıosmanın konusmalarından cekınen gs lılar goruyorum cok sasırdım