- 27 Ocak 2010
- 140.463
- 107.022
- 5.788
TFF Fantezi Lig | Kendi Takımını Kur
Süper Lig oyuncularından kendi takımını kur, puanlarını topla, arkadaşlarınla rekabet et ve TFF Fantezi Lig heyecanına katıl.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadronu kur ödül varmışbiz neredeyiz bu arkadaş nerede
Bu Forum'da En Hayvanat Üye Ödülü'nü bu sene alman için Tebrikler ve İstek Konu'suna yazacam reis yavBu ligde her türlü fantazi oluyor mu?
Bunlar hep transfersizlikten reis. Kafayi yedik.Bu Forum'da En Hayvanat Üye Ödülü'nü bu sene alman için Tebrikler ve İstek Konu'suna yazacam reis yav![]()
Yok reis daha önce de Kadın Konu'sunda Fbli 1 kadın hakkında yazdıklarınla aramızda yine Hayvanat muhabbeti geçmişti.Severek takip ediyoruz hayvanatlığını reisBunlar hep transfersizlikten reis. Kafayi yedik.
Onu ben unuttum sen unutmamissin yav.Yok reis daha önce de Kadın Konu'sunda Fbli 1 kadın hakkında yazdıklarınla aramızda yine Hayvanat muhabbeti geçmişti.Severek takip ediyoruz hayvanatlığını reis![]()
Konu Kadın olunca ben genelde unutmam reis yavOnu ben unuttum sen unutmamissin yav.![]()