TFF, Fenerbahçe'nin Alanyaspor Maçıyla İlgili Yaptığı Başvuruyu Reddetti

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
TFF, Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçıyla ilgili yaptığı kural hatası başvurusunu reddetti.

"Yapılan inceleme sonucunda söz konusu müsabakada kural hatası olmadığına karar verilmiştir."

Ahmet Cakar'in sozuyle yola cikarsan olacagi bu.

Fenerliler akıllarını yitirmiş. 8 senedir aldıkları iki tane kupa var. Biri Acun Veteran Cup diğeri de İki takımın katıldığı Cumhuriyet Kupasında 2.lik kupası olunca melaikeler kayboluyor sanırım. Absürt başvurular ile gündeme oynamak mantıklı değildir. Bence adam akıllı başarısız olduk diyemediklerinden her gün daha da boka batıyorlar.

O algıya sadece aptal bazı Fenerbahçeliler kanıyor sadece. Hepsi de değil.
Renktaş sadece kendi taraftarı değil sonraki maçlar içinde hakemleri etki altına almış oluyorlar.
Hakemler acaba mi diye düşünüyor onların maçında nitekim paşa maçında oldu ve penaltı verilmedi golleri iptal edildi yok yere.

Bunların hepsi sezon içinde yaptıkları algı sebebiyle

O kadar çok boşa atıyorlar ki ve gönülden haklı olduklarını düşünen taraftarları var şu durumu biz yaşamış olsak zerre kadar inanmam haklı olduğumuza

Beşiktaş bu karardan sonra rehavete kapılıp puan kaybedecek, sonra tahkim bu maçı tekrar ettirecek ve fener bjkyi geçecekmiş. Fenerli kafası işte

Renktaş sadece kendi taraftarı değil sonraki maçlar içinde hakemleri etki altına almış oluyorlar.
Hakemler acaba mi diye düşünüyor onların maçında nitekim paşa maçında oldu ve penaltı verilmedi golleri iptal edildi yok yere.

Bunların hepsi sezon içinde yaptıkları algı sebebiyle
Ben sonuca bakarım hocam. 14 yıldır sadece 2 kupaları var.

Nihat abileri beles sampiyonluklar hediye edeceginden altlık yapıyor "Bakın ben fenerin her istedigini yapmiyorum." diyebilmek icin!

Ulan sizin ruhunuzu biliyoruz biz serefsizler!

Geri
Üst Alt