TFF: "Fenerbahçe'nin erteleme ve yabancı hakem talebi kabul edilmedi"

Bizden niye korktular bu kadar anlamadim

Pavalı köpeklev! Söyleseniz ya bu maça çıkılmadığında şu kadar puan ve para cezası vereceğiz diye.

tahmini yarın maça çıkacağını açıklar dönekler.

bahane de hazır. deprem bölgesi halkını mağdur edemezdik, taraftarımızı kırmayacağız.

7 nisan tarihinin belirlenmesi de, ilk maçın ertelenmesi de, hepsi o yalı çocuğunun işi. Bizim maçtan fellik fellik kaçtı oynatmamak için elinden geleni yaptı. Gerçekten istese uşağı fenerasyon bunu bile ertelerdi

sozial mediada fenerliler yüzde 75 as kadro ile cikalim diyor.. hata cogu yönetime küfür ediyor.. eger persembe olympiacos kazanirsa samandira yanir!

Pavalı köpeklev! Söyleseniz ya bu maça çıkılmadığında şu kadar puan ve para cezası vereceğiz diye.
Haberin yok mu renkdaş. Organize kötülük yine bir gecede puan silme cezasını içeren maddeyi kaldırttı. Bir itlik peşinde oldukları belliydi de meğerse bu maç içinmiş

Haberin yok mu renkdaş. Organize kötülük yine bir gecede puan silme cezasını içeren maddeyi kaldırttı. Bir itlik peşinde oldukları belliydi de meğerse bu maç içinmiş
halbuki finale cikmama cezasi 3 eksi puan olsaydi… suan urfada kamp yapiyor olurdular

ben yine de full kadro ile cikacaklarini düsünüyorum

Olympiakos'un Fenerbahçe ile oynayacağı iki maç arasında 14 Nisan 2024 tarihindeki maçı ertelenmiştir. Türkiye Futbol Federasyonu da Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynayacağı iki maçın arasına denk gelen 14 Nisan 2024 tarihinde Trendyol Süper Lig'de VavaCars Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın ileri bir tarihe ertelenmesi teklif edilmiş; Fenerbahçe ise TFF'nin bu teklifini kabul etmemiştir.

Bu pisliklerin derdi zaten konferans ligine dinlenmiş şekilde çıkmak falan değil ki. Bunların tek bir amacı var: Bizimle karşılaşmamak. Çünkü çakacağımızı biliyorlar onlara.

MNG'yi bilmem ama THY rezil bir kurum.
MNG rezalet bir kargo firmasıdır zamanında dergiye abone olduğumda birçok dergimi getirmemişlerdi.
Gelelim konumuza;
"A Millî Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları ve kamp programı göz önünde bulundurularak kabul edilmemiş"
Yani neyse ki şampiyona var yoksa yine fenerin dediğini yapacaklardı. Türkiye Futbol Fenerasyonu diyince de sınır oluyorlar...

Hersey danışıklı dovusssss. Yemiyoruz artık. Oyunlarınızı okadar ezberledikki hiç sasmiyo. Yeter ulan valla yeter çok iğrençsiniz. Maça ya cikmayacaksiniz yada pasa pasa oynayacaksiniz. U19 yalanı. Ligden çekilme yalanı. Utanmiyosunuz valla utanmiyonuz. Ben bunlar yerine yerin dibine giriyorum yaw.. Ne desem elimde kalıyor kelimeler durumu anlatmaya yetmiyo.

Cezalarda bi bok olmayınca bizi susturmak için gereken yapıldı gibi davranılmış

Empati kurmaya çalışıyorum; FB taraftarı olsam bu saçmalıkları asla onaylamazdım. 4 gün sonra oynanacak Oly maçını geçelim bir defa; BJK derbisinin 3 gün sonrasında en zor UCL deplasman maçından alnının akıyla çıkan adamlar makine değildi herhalde!..Kaybetme korkusu ile de izah edemiyorum; ilk defa kaybetmediniz, son da olmayacak; daha çok maçlar kazanılıp kaybedilecektir, bu bir sportif faaliyet sonuçta...

Kaldı ki ille kaybedecekler diye bir şey de yok; futbol, diğer takım sporlarından sürprizlere açık olma konusunda en çok ayrışan spordur. Karşılığı 5-0 olması gereken pek çok maç tersine farkla bitmiştir; iki takım arasındaki 0-6 ve 5-1 lik maçlar örnektir. Ve açıkçası izlediğim son iki maçında hiç de iç açıcı bir GS göremedim...

Tff'nin Türk futboluna yapacağı en büyük iyilik Malok'un hakemliğini bitirip sonrada tüm kurullarıyla topluca istifa etmesidir. Ve bu Tff yönetiminde ve kurullarında olan kişiler bir daha asla bu kurullarda yer almamalıdır. Tff'de Yusuf Güney yönetici olacağına Adnan Öztürk olsun Spor lisesi projesini hayata geçirsin mesela bakanlıklarla birlikte en azından bir faydası olur Türk sporuna.

Isin ozeti ezikligin kitabini yaziyorlar. Iclerindeki haset ve nefret ile kendi kendilerini bitirecekler, farkinda bile degiller.

Geri
Üst Alt