Haber TFF: "Futbol ayak oyunu değil, bir spordur"

Bu arada hayırlı ramazanlar ümmeti muhammed

"Allah size, emanetleri mutlaka ehline vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emreder. Allah size ne kadar güzel öğütler veriyor! Şüphesiz Allah her şeyi işitendir, görendir."

Ne güzel ki alnı secdeye giden tff basghanımızksöslslössçşsşsşsksjsn

f269380126557c815f67f2beb905555d.jpg

Normal şartlarda şu olayın hayvanlar gibi motive etmesi lazım bizim takımı ve camiayı ama bir avrupa fantezisi yüzünden göz göre göre şikecilere şamiyonluk vereceğiz gibi duruyor

Normal şartlarda şu olayın hayvanlar gibi motive etmesi lazım bizim takımı ve camiayı ama bir avrupa fantezisi yüzünden göz göre göre şikecilere şamiyonluk vereceğiz gibi duruyor
Türkiye ligi prestij harici hiçbir işe maalesef yaramıyor. Kaldıki Türkiye ligi şampiyonu 7 8 milyon avro gibi bir para alıyor. Amacımız maddi olarak büyümekse clde son 16ya kalınca alacağımız ciddi gelirler var. Fener 1 sene şampiyonluk yaşasa ne olacak gidip yine 8 9 yıl hiçbir halt yapamadan devam edecek. Bu ezikler olsun demiyorum ama bence olmayacaklar. En kötü 2.Olarak playoff oynarız buda en kötü senaryo. O yüzden avrupada ilerlememiz lige oranlaözellikle maddi gelir ve görünürlük olarak daha mantıklı geliyor

Türkiye ligi prestij harici hiçbir işe maalesef yaramıyor. Kaldıki Türkiye ligi şampiyonu 7 8 milyon avro gibi bir para alıyor. Amacımız maddi olarak büyümekse clde son 16ya kalınca alacağımız ciddi gelirler var. Fener 1 sene şampiyonluk yaşasa ne olacak gidip yine 8 9 yıl hiçbir halt yapamadan devam edecek. Bu ezikler olsun demiyorum ama bence olmayacaklar. En kötü 2.Olarak playoff oynarız buda en kötü senaryo. O yüzden avrupada ilerlememiz lige oranlaözellikle maddi gelir ve görünürlük olarak daha mantıklı geliyor
Bu sene dünya kupası var uzerine şl elemesi oynarsak %99 hazırlanmak için yeterli vaktimiz olmayacak play offda benfica sporting falan gelirse eleneceğiz üstüne sezonu erken açtığımız için sezon sonuna pilimiz de tükenecek. Bu kadro maliyetlerinin altında ezilmemek için sampiyonluk sart. Sampiyon olamazsak osimhenin satılma ihtimali yüksek mesela. Her zaman ligi öncelik haline getirmek zorundasın başka yolu yok bunun.

1-2 hafta sonra yeniden görev verirler dediğim davut dakul şerefsizine hemen bugün Amed maçında görev vermişler. AVAR’daki herifi de şikecilerin maçına vermişler. Eski açılta bunun hakkında da birşeyler demişlerdi. koyu şikebahçeli olduğunu imha etmişlerdi.
Ve bizim cahil taraftar halen bizim oynadığımız futbolu eleştirmeye devam etsinler. Adamlar artık aleni bir şekilde bize savaş açmışlar. Eskiden yine bir kaç haftalığına böyle adamları ortadan kaldırıyorlardı. Şimdi hemen ödüllendiriyorlar.
Dediğim gibi bu satılmış korkak yönetim varken Şampiyonluğu unutun.

Madem yönetim satılmış , taraftar her maç akp aleyhine tezahürat atsın sesimiz duyulsun. Emeğimizi gözümüzün önünde çalan adamlara tek laf yok, ama her maç fenere küfür.

Malum parti aleyhine tezahürat mı?
Gece yarısı şike maddesini değiştirdikleri gibi tribün cezalarını da değiştirirler ve en önemli maçımızı, yani şikebahçe derbisine boş tribünlerle çıkarız.
Bu yönetim varken bunlar da olabilir.
Ama zaten öyle bir şeyler yaşansa bunlar Galatasaray’dan daha çok sevdikleri partiye toz kondurmamak için gerçekten istifa ederler.

Ben anlamiyorum milyar dolarlik butcemiz var mida sabah aksam sampiyonlar ligi diyoruz. En fazla gidecegin yer ceyrek final. Bende isterim Real Madridle Cityle yarisacak butce kadro olsun. Oyuncular tamamen vitrin olarak gormeye basladi orayi. Lige resmen uvey evlat muamelesi cekiyoruz. Lig olmasa ordan gelecek 50 kusur milyon gelirde olmuyor bunu dusunen yok.

Abv siyaset tümörü, tez zamanda kurtuluruz inşallah türk futbolun hastalığından…

Tff bir tek bizim eleştirilere cevap veriyor maşallah. Diğer kulüpler bunları donuna sokup çıkardığında gıkları çıkmaz, biz haklı eleştiri yapınca ergen ergen cevap yetiştirirler.

Favori elemanlarını Amed maçında görevlendirmişler. Üstte Fb, altta Amed'e müthiş destek var TFF'den. 2026-2027 Öcalan sezonu mu geliyor acaba? Kobani stadında peşmerge derbisi ilginç olabilir tabi.

Geri
Üst Alt