Haber TFF: "Futbol ayak oyunu değil, bir spordur"

febeş in iyice kollandığı bir dönemece girildi. yeni değil ama giderek artacak.

TFF tarafından şaşırılacak bir şey yok.

Biz işimize bakalım, yine söke söke alırız şampiyonluğu.

Ben anlamiyorum milyar dolarlik butcemiz var mida sabah aksam sampiyonlar ligi diyoruz. En fazla gidecegin yer ceyrek final. Bende isterim Real Madridle Cityle yarisacak butce kadro olsun. Oyuncular tamamen vitrin olarak gormeye basladi orayi. Lige resmen uvey evlat muamelesi cekiyoruz. Lig olmasa ordan gelecek 50 kusur milyon gelirde olmuyor bunu dusunen yok.
Koca senede aldığın para 12m avroyu geçmiyor. Şampiyonluk geliri 71 milyon tlydi. Galatasaray son 16 yapsa 52m avro kazanacak. Biz anamızın liginde herşeyi olumlu yapsak 15milyon avroyu geçemiyoruz. 1.olmasan 2.oluyor yine aynı parayı alıyorsun. En kötü playoff oynarsın diyorum. Bu taraftarın verdiği mücadeleyi yönetim vermiyor. Öyle bakıyorlar. Galatasarayın hakkı 20 yıldır çatır çatır yeniyor. 1 2 kişi dışında kimsede buna cevap veremiyor

febeş in iyice kollandığı bir dönemece girildi. yeni değil ama giderek artacak.

TFF tarafından şaşırılacak bir şey yok.

Biz işimize bakalım, yine söke söke alırız şampiyonluğu.

Zaten hep kollanıyorlardı bunlar siyaset sayesinde.
Ama özellikle 20 iq’ye sahip juniorun şikebahçe başkanlığı söylentileri çıktıktan beri malum parti tarafından atanan haciosman yavşağı hakkında tek bir açıklama gelmiyor bizim yalakalardan.

Bizim insanımız balik hafızalı aslinda zira fenerin daha azginca kollandigi daha cok pisliklerin olduğu sezonları yakin sezonlarda gördük ,diğer tffler daha sinsiydi haciosman ise cahilliginden kaynaklı daha net herif gizleme gereği duymuyor

fenerbahçe halkın, galatasaray lisenin takımı. bu durum bu coğrafyada bizim zirveyi çoklukla domine etmemize, fenerbahçe'nin ise hiçbir şekilde yarıştan koparılmaması neden oluyor. fenerbahçe var olduğu sürece en çok kollanan, karar vericiler tarafından sempati duyulan ve en çok yatırım yapılan kulüp olacaktır buna yapacak bir şey yok. bizim bu cendereden çıkmamızın tek yolu hem liseli, hem de ekonomik bağımsızlığı olan başkan çıkarmak. bu kritileri sağlayan tek başkan ünal aysaldı, biz de sadece onun döneminde kavga ederek hakkını arayan bir camia olabilmiştik. hem de karşıda koç'a kadar ülke sporunun en büyük teröristi varken. bunu sağlayana kadar böyle atanmış şerefsizlerden laf yemeye devam edeceğiz, yapacak bir şey yok. buradan tek motivasyonumuz en azından bu ülke şartlarında başarıyı getirecek kadar futboldan anlayan yönetici ve teknik kadroların varlığı oluyor.

fenerbahçe halkın, galatasaray lisenin takımı. bu durum bu coğrafyada bizim zirveyi çoklukla domine etmemize, fenerbahçe'nin ise hiçbir şekilde yarıştan koparılmaması neden oluyor. fenerbahçe var olduğu sürece en çok kollanan, karar vericiler tarafından sempati duyulan ve en çok yatırım yapılan kulüp olacaktır buna yapacak bir şey yok. bizim bu cendereden çıkmamızın tek yolu hem liseli, hem de ekonomik bağımsızlığı olan başkan çıkarmak. bu kritileri sağlayan tek başkan ünal aysaldı, biz de sadece onun döneminde kavga ederek hakkını arayan bir camia olabilmiştik. hem de karşıda koç'a kadar ülke sporunun en büyük teröristi varken. bunu sağlayana kadar böyle atanmış şerefsizlerden laf yemeye devam edeceğiz, yapacak bir şey yok. buradan tek motivasyonumuz en azından bu ülke şartlarında başarıyı getirecek kadar futboldan anlayan yönetici ve teknik kadroların varlığı oluyor.

Fenerin halkın takımı falan olduğu yok yahu. Tamamem şişirilmiş bir jargon bu

Kimdir necidir orasını bilmem, mevcut konuşmayı içerik ve üslup açısından değerlendirdiğimizde iyi buldum
eski Galatasaray muhabiridir. Babası da eski gazeteciydi.
turkspor.net mi ne bir siteleri vardı sosyal medya falan yokken, takip ederdim..

Güzel anlatıyor , iyi noktalara parmak basıyor, ama Amed e niye ceza verememişler yok mhk başkanını kim orda tutuyor falan...
Eeee kim? oralarda top çeviriyor...

bu arkadaş iyi hoşta tahminime göre siyasi görüşü gereği bazı futbol üstü konuları teğet geçiyor..
bu herif önce sorduğum soruya cevap versin.

1771854414218.webp

NKFVAS
Galatasaray düşmanlarına oy da yok sempati de yok bundan sonra.
Senelerdir Koç holdinge bilerek 1 kuruşum nasip olmamıştır.
Bundan sonra da ne CHP'ye oy veririm ne AKP'ye.
Naparlarsa yapsınlar.
Benim için aslolan önce ailem sonra Galatasaray'dır. Bu ikisine tehdit varsa diğer hiçbirşey umrumda olmaz.

Geri
Üst Alt