GSC Haber TFF, Galatasaray-Fenerbahçe Derbisini Slavko Vincic'in Yöneteceğini Açıkladı

Fifa'nin da ne kadar pislik bir kurum olduğu malum Türkiye liginde neler olduğunu çok da onemsemezler. Ha ama biraz akıllı bir yönetim olsa bu ceferinin olaylarını İngiltere basınından sağlam araştırmacılar ile kontak kurup anlatsa onlar içinden geçerde bizdekiler hala uyarıyoruz kamuoyuna bırakıyoruz tadında takılıyorlar.

UEFA ve FIFA nın sütten çıkmış ak kaşık olmadığını, Sepp Blatter zamanında dönen dolapları tüm dünya biliyor. Paranın döndüğü bir ortamda her türlü pisliğin dönmesi de şaşırtıcı değildir.

Ancak demem o ki, Türkiye ve Türkiye ligi olarak ne UEFA da, ne de FIFA da gram ağırlığımız, önemimiz yok.. Geri zekalılar UEFA daki var olan koltuğu bile aday göstermeyi unuttukları için kaybettiler.. Bizim gibi hiçliğin ortasında bir futbol iklimi için bu adamlar kendi kariyerlerini ortaya koymaz.. En fazla TFF nin yabancı hakem talebine olumlu yanıt verilip, kimi istiyorsunuz diye sorulmuş, Vinçiç ismi geçince de programı müsait olursa veririz denmiştir. Ben UEFA ve hakem açısından olaya böyle bakıyorum..

Suyun karşı tarafındaki şerefsizlerin niyeti hakkında ise fikir birliğimiz zaten mevcut..

Olumlu yönden bakarsak, zaten türk hakemlerle hataların 90% aleyhimize fener maçlarında. Değişen bişey olmayacak yani.
Bari dursun Özbekin istifası için bi işe yarasa şu skandal

Trollerle muhatap olursanız siz de onun seviyesine düşmek zorunda kalırsınız. Galatasaray'ın uzun süredir kulüp nezdinde yaşadığı sıkıntı bu. Bunların fişini hiç bir Galatasaray yönetimi çekemez ama daha akılcı mücadele edecek bir isim var. Kim olduğunu hepimiz biliyoruz.

Bu sebeple siyasi yollardan çalışmalar yapılmalı. Ucu siyasete dokunduğu az ne Acun kalır ne Ali.

Hakem bence iyi maç yönetecek
Adamların derdi hakemden çok ,karışıklık çıkarmak
Stadda geçen sene kangal bu sene de öncesinde hakem ile yapıyorlar ki ,taraftar bazlı kaos bize yaramıyor ,yönetimsel olanı yarar.

Beraberliğe gibi çıkıp sakin kalıp sokmalıyız her topu ki mou da 3 p için çıkmaz bekler ve atmak ister ,klasik mou
Yemini yutmayalım baskı ile

hakemin iyi veya kotu olmasinin bir onemi yok. gs ve fb disinda turkiye ligindeki tum maclarda gorev verilebilir su an rahatlikla. sikinti mariborlu oldugu icin maribor maci verilmeyen adamin, maribor ile dogrudan organik bagi olan takimin en onemli macina verilmesi. boyle rezillik olmaz. etik degil bir kere.

Cok uzadı bu hakem muhabbeti. Futbolcu ve teknik ekibe olumsuz yansır her zaman bu işler. İşimize bakmakta fayda var. Yönetimimiz gücü yok demek, elden birsey gelmedi. Sahaya odaklanmak lazim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıp biz bu hakemi istemiyorz diyeceklerdi. toplantıya katılmamak demek rakibin istediği hakem de olsa kabul etmektir. bence de sahaya odaklanmak lazım artık.

Bu adam gecen sene CL finalini yoneten adam, kendi kariyerini tehlikeye atmaz. Zaten cogunun da dedigi gibi olay yabanci hakem gelmesi degil.

Olay, bu ser cocuklarinin her istediklerinin yapilmasi. Bir de ustune hala, yok yapi, yok hukumetle kolkolalar tadinda aciklamalarin ardi arkasi kesilmemesi. Kafayi yemek isten degil!!..

Bu adam gecen sene CL finalini yoneten adam, kendi kariyerini tehlikeye atmaz. Zaten cogunun da dedigi gibi olay yabanci hakem gelmesi degil.

Olay, bu ser cocuklarinin her istediklerinin yapilmasi. Bir de ustune hala, yok yapi, yok hukumetle kolkolalar tadinda aciklamalarin ardi arkasi kesilmemesi. Kafayi yemek isten degil!!..
Adamın kasedi var kariyeri mi dinler maçı hükmen bitirmek için geliyor adam tabi ali koç ona göre hazırlıklarını yapmıştır maçta enteresan bir olay kurgulanmıştır çoktan mhy gibi bir sürü provakotörü var 1-0 öne geçerlerse görün siz gerginliği

Yine, yeni, yeniden yönetim zafiyeti yaşatıyor bizim yönetim. Hiç bir güçleri, ağırlıkları yok. Bir öğrenmişler "İyiler mutlaka kazanır", bir halt bulmuşlar gibi aynı şeyi tekrarlayıp duruyorlar.

Simdi bizimkile bugun kopek gibi kosar basar eleniriz sakat vermeyiz umarim
Hakemden once klubun onceliklerini belirlemesi lazim

Dursun ve basiretsiz yönetimini şeylerine bile takmıyorlar. Galatasaray başkanlık makamının bu kadar zayıf olduğu bir dönem hiç olmamıştı. Yöneticileri saymıyorum bile. Hepsi aciz, pısırık herifler.

Ohh be ne güzel memleket.

Kendi evinde oynamadığın müsabakada dilediğin gibi at koştur. Yabancı var getirt istediğin hakemi getirt. Taraftarın 90 dk küfretsin pdfkya bile sevkedilme. Ulan nasıl bir ülkedeyiz ya.

İnşallah yaptığınız tüm çirkeflikler tüm planlar sekteye uğrayacak size haddinizi bildirmeyen futbolcularında gelmişini geçmişini seveyim.

20cdb1ef12247013_1009457959075216_2772109120189687099_n.jpg

Bizim yönetimin zulme ve haksızlığa karşı direnç seviyesi.

Geri
Üst Alt