- 5 Ağustos 2009
- 3.606
- 2.805
- 2.223
Fifa'nin da ne kadar pislik bir kurum olduğu malum Türkiye liginde neler olduğunu çok da onemsemezler. Ha ama biraz akıllı bir yönetim olsa bu ceferinin olaylarını İngiltere basınından sağlam araştırmacılar ile kontak kurup anlatsa onlar içinden geçerde bizdekiler hala uyarıyoruz kamuoyuna bırakıyoruz tadında takılıyorlar.
UEFA ve FIFA nın sütten çıkmış ak kaşık olmadığını, Sepp Blatter zamanında dönen dolapları tüm dünya biliyor. Paranın döndüğü bir ortamda her türlü pisliğin dönmesi de şaşırtıcı değildir.
Ancak demem o ki, Türkiye ve Türkiye ligi olarak ne UEFA da, ne de FIFA da gram ağırlığımız, önemimiz yok.. Geri zekalılar UEFA daki var olan koltuğu bile aday göstermeyi unuttukları için kaybettiler.. Bizim gibi hiçliğin ortasında bir futbol iklimi için bu adamlar kendi kariyerlerini ortaya koymaz.. En fazla TFF nin yabancı hakem talebine olumlu yanıt verilip, kimi istiyorsunuz diye sorulmuş, Vinçiç ismi geçince de programı müsait olursa veririz denmiştir. Ben UEFA ve hakem açısından olaya böyle bakıyorum..
Suyun karşı tarafındaki şerefsizlerin niyeti hakkında ise fikir birliğimiz zaten mevcut..