GSC Haber TFF, Galatasaray-Fenerbahçe Derbisini Slavko Vincic'in Yöneteceğini Açıkladı

Hakem: Slavko Vincic
Yardımcılar: Tomaz Klancnik, Andraz Kovacic
Dördüncü hakem: Kadir Sağlam

kadir sağlam da var :crushed:

Yazıklar olsun. Artik hoca ve futbolcular en ufak hata dahi yapmamalı.

Resmen şaibeli bir hakemi maça verdiler ve bizim yönetim bunu engelleyemedi
Kulübün haklarını korumak sizin birinci göreviniz, nasıl engel olamadınız bu atamaya?
El birliğiyle Galatasaray’ı doğramaya karar vermişler, 1-2 cılız açıklama dışında ses çıkaran yok.

İnşallah hakemide,rakibide TFF yide yenip şampyonluk yolunda sağlam adım atmış oluruz.Bu saatten sonra gerisi laf-ü güzaf.
iyi hazırlanıp ilk yarıdaki gibi oynarsak bence her türlü geçeriz.Defansları en zayıf noktaları.Ayan bayan belli.Sinirlenmeden panik ve heyecan yapmadan bence rahatlıkla yenebiliriz.Yeter ki isteyelim.Bu işin hakemlede olmayacağını ,bizim daha güçlü olduğumuzu gösterelim.
MHY' ye dikkat ederek.

Okan Hoca karşı olmadığına göre yabancı hakeme umarım ona göre top oynatirda mahcup etmez okadar taraftari

şimdi fb şampiyon olunca bileklerinin hakkıyla mı olacak ?

aklı olan bir fb' li ki çok yok malum, nasıl içine sindirecek ?

bu nasıl bir şey, ülkede zengin biri ne isterse o oluyor, bir kişi hoopp noluyor demiyor.

resmen komedi, artık gülüyorum

ben hayatımda böyle federasyon görmedm, harita da yeri olmayan ülkede bile böyle bir şey söz konusu olamaz

ne kadar aciz bir yönetim ya bu. çıkın abi UEFA ya, bir kişi bir şey yapmıyor ancak açıklama yayınlanıyor, rezillik

Onlar ki şikeli şampiyonluğu sindirmiş ispatları ile olan.

Bunu da sindirir.

Ama olamayacaklar.

Oldurmayacağız önce takım sonra biz.

iyi hakem de olsa mariborlu, ocunun sahibi olduğu takım.

yani bence yüksek ihtimal normal yönetir ama geçmişi sıkıntılı ve arızalı olabilecek tek hakemin verilmesi rezillik, bu riske engel olunmalıydı
Orasını diyecek ve yapacak bir şey yok en azından bizim tarafta napıyım yönetim de hoca da gereken tepkiyi vermediler bana ne. Çıkıp, yenecekler ben fenerli gibi sabah akşam senaryo üretip ona inanamam, sahaya çıkıp, gerekeni yapalım he aksi bir şey olursa zaten hep beraber hesap sorulur.

Geri
Üst Alt