Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.082
- 48.599
- 4.843
dava edelim kurallara aykiri yav yabanci hakem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi hakem de olsa mariborlu, acur'un sahibi olduğu takım.İyi mi bu hakem
şimdi fb şampiyon olunca bileklerinin hakkıyla mı olacak ?
aklı olan bir fb' li ki çok yok malum, nasıl içine sindirecek ?
bu nasıl bir şey, ülkede zengin biri ne isterse o oluyor, bir kişi hoopp noluyor demiyor.
resmen komedi, artık gülüyorum
ben hayatımda böyle federasyon görmedm, harita da yeri olmayan ülkede bile böyle bir şey söz konusu olamaz
ne kadar aciz bir yönetim ya bu. çıkın abi UEFA ya, bir kişi bir şey yapmıyor ancak açıklama yayınlanıyor, rezillik
Herif 45 yaşında bi de nasıl kaldıracak bu tempoyuBöyle bir amatorluk olabilir mi herifi resmen tetikci olarak getiriyorlar. 4 gunde 3 mac nasil yonetebilir bir hakem
Orasını diyecek ve yapacak bir şey yok en azından bizim tarafta napıyım yönetim de hoca da gereken tepkiyi vermediler bana ne. Çıkıp, yenecekler ben fenerli gibi sabah akşam senaryo üretip ona inanamam, sahaya çıkıp, gerekeni yapalım he aksi bir şey olursa zaten hep beraber hesap sorulur.iyi hakem de olsa mariborlu, ocunun sahibi olduğu takım.
yani bence yüksek ihtimal normal yönetir ama geçmişi sıkıntılı ve arızalı olabilecek tek hakemin verilmesi rezillik, bu riske engel olunmalıydı