Haber TFF, Galatasaray-Fenerbahçe Müsabakası İçin 2 Hakem Üzerinde Duruyor

İbrahim Hacıosmanoğlu, Ali Koç'tan daha çok Fenerbahçe için çalışıyor. Bir dahaki seçimde aday olsun, Fenerbahçe'nin başkanı olsun.

Abv hepinizin.

Hakkında böylesine soru işaretleri olan bir hakem şu dakikadan sonra derbiye atanırsa yönetimimiz yok hükmündedir

E yönetimimiz zaten yok hükmünde o zaman fazla şaşırmamak gerek herhalde değil mi. Vincic gelir

zuajajha gerçekten vincic falan getirirlerse baya komik olur ya

ananızın şeyi yani

bence tepki oluşsun götleri yemesin diye söylüyor sami

Durum çok sıkıntılı duruyor eğer bu hakem atanırsa maç başlamadan 1-0 geriye düşmüşüz demektir.

Birisi çıkıp bu Acun'un alenen çevirdiği dolapları açıklamalı dicem de yönetimde bununla beraber çalışan adamlar var.

Ne hallere düştü koca camia, yazık.

Niye yalı yapmıyor ki açıklamayı, nasılsa onlar belirliyor hakemi.

Sözün bittigi yerdeyiz

Yönetim bu isi bozamazsa derhal istifa etmelidir

Bu kadar acizlik olamaz

Adamlar resmen istedikleri hakemi ayarladilar

Yemedi mi olum yemedi mi lan. Delikanlımısınız siz. Yemiyo dimi oyun film çevirmeden maça çıkıp bileğinle kazanmak. Siz varya adam değilsiniz. Size bu ülkede bu primi verenler utansın.. Korkuyosunuz.. O sahaya masa başı olmadan çıkmaya korkuyosunuz. Siz adammısınız lan.. Bu ülkede bu futbolu şımarık zengin çocuklarına bırakanlara yazıklar olsun...

Ceferin sezon başından beri bunların ardından ayrılmıyordu. Bir amacı olmalıydı zaten bu kadar buluşmanın.

Yarın bu herifin yöneteceği açıklanırsa yönetim maçı falan beklemeden istifa etsin.

Kaç gündür bu muhabbet var sen gidip TFF’ye İtalya, Almanya, İngiltere’den oluşan 4-5 hakemlik listeyi verip bunlardan başkasını kabul etmiyoruz demezsen böyle yaparlar işte. Yarınki toplantıya neden gitmiyorsun Dursun? Gidip ben Acun’un kankası Vincic falan kabul etmiyorum diyecektin.

Sanki ali koc tff başkanı haciosman da yardımcısı gibi bi durum var. Her gelen tff başkanı bu herifin önüne domalmadan iş yapmıyor

Bu ceferin bitini nereye şikayet edeceğiz biz. Resmi siteden bu herife sallasak italya basınında haber olsa fena olmaz sanki

VİNCİC haberım buraya taşınmış

gündem olunsun istenmiyor nedense

Geri
Üst Alt