TFF, Gaziantep FK-Beşiktaş ve Sivasspor-Galatasaray Maçlarında ‘Hakem Hatası’ Yapıldığını Açıkladı

Hani nerde Hakem hatasi basligi düzeltin arkadaslar

Sivasin golünde 2 ofsayt pozisyonu var ki 9 numaranin ofsayt da olup topa müdahale etme çalismasi kesinlikle ofsayt ikinci pozisyonu baska acidan görmeden yorumlayamiyorum

Adamın ayağı çizgide ise diğerinin dirseği çizgide ise omuzu daha geridedir diye düşünüyorum mantıken. Dolayısıyla ofsayt kararı doğru olabilme ihtimali daha fazla. Orada kale çizgisi zaten doğal çizgi. Ayrıca çizgi çeksen ne olur? Hakem ofsayt değil faulü verse kimse bu kadar abartmayacaktı olayı. Hakem hatası bu olur bir de nellson a verilmeyen penaltı olur. Maçtaki hata.

Erden Başkanım pozisyonları tek tek çıkarıp hepsinin VAR kayıtlarını isteme çalışmalarına tez zamanda başlamıştır diye tahmin ediyorum. Yatabare'nin pozisyonundaki ofsaytı gösterip bizim maçla alakalı konuyu kapatacaklarına Hakem hatası falan diyip olayı abartmalarıda ayrı bir ironi bakalım daha neler göreceğiz. Ayrıca bjk maçının hatası daha büyük onu konuşan yok :)

TFF ne zamandan beri hakem hatalari acikliyor? Bu yasananlar saka gibi. Ali Koc ve Fb guzel duzen kurmus. Araya Bjk'yi de koymuslar tarafsiziz algisi yaratmak icin. Hedefinizin Gs oldugu ayan beyan ortada.

neden sadece 2 maç 2 pozisyon ????

Atilla Karaoglani yanlis karari dolayindan kutluyorlar su an bein sports'ta

Hakem hatası nerede peki TFF bunu açıkladı mı adam pozisyonda iki tane ofsayt bir tane faul buluyor hata nerede

Adamın görevine son verdiler

düdük astırmak bu kadar kolay demek ki konu gs olunca

bugün de bizim maç öncesi açıklama bekliyoruz!!!

Dünkü maçın kayitlarida alalim pls

Maçtaki top da hata yapıldığını doğrulayan bir açıklama yapmalı bence.

Geri
Üst Alt