TFF Hakkında Soruşturma Açıldı!

rüşveti arşa kadar bulaştıran fener bir müfettişe neler yapar görücez bakalım.

Çare Cornu

Müfettişi açıklamasalar bari gizli hazırlasın raporu

Hesap Makinesi

madem tffye karışamazdı neden sorusturma açıldı her sey hazıt zaten dosya yapmasi karari uzun sürmez lig 1-2 hafta ertelenebilir.

umarim bu sözlerimden dolayi mahkemeye verilmem

madem tffye karışamazdı neden sorusturma açıldı her sey hazıt zaten dosya yapmasi karari uzun sürmez lig 1-2 hafta ertelenebilir.

Lig başlayınca da düşebilir,bay geçer maçları seneye ptt de oynar.

aslinda tam bilgi sahibi olsak daha rahat yorum yapabiliriz bu sorusturma sadece fb icin mi yoksa diger takimlarda icinde mi eger diger takimlar da varsa lig baslatilmaz bence

Onlar - puan ile yırtar gibi geliyor bana ,1yıl men alanlar.

Burda arkadaşlar neye göre 1-2 hafta diyosunuz tahmin mi?

Bizzat ts avukatları bu iş uzun sürecek diyor.

Bu yılda gecti bana kalırsa

Fener'in yaptığı şikenin yüzde birini yapan kulüpler bile küme düşerken bunların bu işten cezasız yirtması düşünülemez.

CAS Gerekçeli Kararı ortadayken UEFA bu Fener'i mutlaka bir kaç lig düşürtmek zorunda.

Yoksa Trabzon UEFA 'nın donunun lastiğine varıncaya kadar alır.

Burda arkadaşlar neye göre 1-2 hafta diyosunuz tahmin mi?

Bizzat ts avukatları bu iş uzun sürecek diyor.

Bu yılda gecti bana kalırsa

Mahkeme değil ki soruşturma cas kararlarını okuyunca ,evet şike var ama ceza yok raporu hazırlarlar 1 ayda.

Bari raporu kısa sürede ve hiç birşeyi sümenaltı etmeden hazirlasalar.

Mahkeme değil ki soruşturma cas kararlarını okuyunca ,evet şike var ama ceza yok raporu hazırlarlar 1 ayda.

İşte tahminen bişey demedim ben avukatın yazdıklarını okudum

Burada davalı taraf ve karar verecek olan taraf tff olduğu için raporlar sonucunda şike yapanları düşür denilecek

Sonra tff savunma yapcak itiraz etcek

Sonuç açıklanacak

Casa gitcek

Sonuç açılacak

Yine ifm var

Kararı verecek olan tff olduğu için ifmye kadar uzar bu iş

Bu sefer fazla uzatmazlar gibi geliyor.Ligler başlamadan Fener'in eline verirler.

(küme düşme kararının fotokopisini)

Aslında uzasa da farketmez.Uzadıkça Fener'e girecek kazığın boyutu büyür sadece.

İşte tahminen bişey demedim ben avukatın yazdıklarını okudum

Burada davalı taraf ve karar verecek olan taraf tff olduğu için raporlar sonucunda şike yapanları düşür denilecek

Sonra tff savunma yapcak itiraz etcek

Sonuç açıklanacak

Casa gitcek

Sonuç açılacak

Yine ifm var

Kararı verecek olan tff olduğu için ifmye kadar uzar bu iş

Ya uefa düşür yazısını yollarsa iş biter mesele o yazı gelir mi?

Uzayacak bisey yok. Mufettisin kicini bile kaldirmasina gerek yok rapor yazmak icin.

Soru: Feneve ve diger sikecilere son 3 sezonda ne kadar ceza uygulanmis?

Cevap: zevo

Soru: yoneticilerene kadar ceza uygulanmis?

Cevap: zevo!

Sonuc: ya fenev ve diger sikeciler dusecek ya da komple men!

Mahkemeye verilmezsin canım kardeşim. Ben diğer başlıktaki tartşmayla ilgili kendi içimde olayı kapattım sen de kapatırsan benim gibi huzur bulup rahatlarsın. Eli mahkum zaten küme düşme kararı verilmesi gerekir hukukdışı bir olay olmazsa. Müfettişten de rapor isteyecek tabi. Ama şu anki aşamada aynı anda gereğinin yapılması için de TFF'ye tebligat gönderilmesi gerekir. Gönderilmediyse üstüne gitmek gerekir çünkü süreci uzatmaya yönelik bir hareket olur. Hadi sana ve arkadaşlarına iyi geceler.

Umarım şikecilerle birlikte TFF'de biter. Artık kökten temizlik şart bu ülkede.

Geri
Üst Alt