TFF Karabükspor'a Teşekkür Etti!

Ne fark eder? Karabük gitmezse altındaki takım gider, o da gitmezse onun altındaki gider. Birileri gider sonuçta.

Karabük oturup kaybedeceği prestije yansın.

Oyun ortada Karabük ceza alma ihtimali olan bir takım ayrıca 3. madde başka soru gerektirmiyor.

BpX8ayAIAAITvs-.jpg

yeni yönetimlerinin işdünyasında demirören ve aziz yıldırım ile ne tür ilişkileri olduğu araştırılsa kimbilir neler çıkar.

edit. demeye kalmadan zaten Davut ufak bi başlangıç yapmış bile

Hani şu süreç bittici arkadaşlar var ya ben, onlar için de size olayı özetleyeyim. Karabük, Avrupa'ya giderse kendilerine de soruşturma açılacağını bildiği için böyle şark kurnazlığı yapıyor. Yemezler.

[attachment=10603:asdasdaasd.png]

Ekli dosyalar

• asdasdaasd.webp
    asdasdaasd.webp
    105 KB · Görüntüleme: 173
Bize laf çarpmışlar akılları sıra bu şike severler...

Şikeciler birbirini destekleyip teşekkür ediyorlar.

Eminim Gs, Ts gibi bazı kulüplerin tazminat davası açmayacaklarını bilseler toplu men cezasını hemen kabul ederler.Yoksa diğer kulüpler hükümet baskısıyla dava falan açmaz zaten.

tapatalk

Bu açıklama resmen bir skandal, başka birşey değil tam bir skandal!

biz sizden emenikeyi alalım şey parasıda içinde olsun anlarsın ya transfer şeysi parası :( kollayın tabi siz diğer tarafsınız.

Herşeyden korkup apar topar emenikeyi gönderelim abi yoksa başa bela olacak. :P 1 ay sonra emenike moskovada.

Artık alenen şikeye destek veren takımlara teşekkür falan ediyorlar.

Kendilerine de sıra gelecek belli ki öyle bir durum olursa, ondan çekiniyordur Karabük hahaha.

Yok fark yerler, korktular falan yorumları yapan var. Hiç alakası yok, UEFA onlardan da hesap soracaktır diye bu hareket. Emenike muhabbeti... tapelerde falan var.

Bu açıklama resmen bir skandal, başka birşey değil tam bir skandal!

bence skandaldan da öte. galiba beklenen tsunami yaklaşıyor ve tff ne yapacağını şaşırdı. bu açıklamadan sonra ben aslında çok ümitlendim. tff nin içinde olduğu zor durumu anlamamı sağladı. galiba sona yaklaşıyoruz. milli takım men olayı olursa hiçbir güç bunun önünde duramaz.

bekleyip görelim neler olacak

bence skandaldan da öte. galiba beklenen tsunami yaklaşıyor ve tff ne yapacağını şaşırdı. bu açıklamadan sonra ben aslında çok ümitlendim. tff nin içinde olduğu zor durumu anlamamı sağladı. galiba sona yaklaşıyoruz. milli takım men olayı olursa hiçbir güç bunun önünde duramaz.

bekleyip görelim neler olacak

Neyse ki toplu men diye bir olay yok, cezalar verilene kadar lisans suspend ediliyor, yani öyle bir durum olursa illa ki ceza verilecek.

Lisansın suspend edilme gibi bir durumuna da biz sessiz kalmayacağızdır herhalde, Türkiye'nin en büyük kulübünün yeterince önü tıkandı yabancı sınırıyla.

O kadar da değil. UEFA gerçekten ceza var diyecekse, o cezalar verilecek, çaresi yok.

Ama ben direteceklerini sanmıyorum, bir şekilde anlaşıp kapatacaklar konuyu kapılar arkasında. Çoktan böyle bir durumda ne yapacaklarını da düşünmüşlerdir zaten bunca zaman. Hatta UEFA ile bile konuşmuş olabilir bu konuyu TFF.

Hey allahım ya dostluk kardeslikten bahsediyor ulan adamlar şike yaptı namussuzluk yaptı hala adamları ağırlıyorlar.

Geri
Üst Alt