TFF Karabükspor'a Teşekkür Etti!

-------

Hitler'in milliyetçiliği eleştirmesi gibi bir şey olmuş...

Centilmenlik, rakibe saygı ve futbol etiği açısından bu örnek davranışı takdirle karşıladığımızı ve örnek olması yönündeki temennimizi tüm futbolseverlerle paylaşmak isteriz.

1360745101-yc4b1ldc4b1rc4b1m-demiroren.jpg

ec2pc755.gif

linke tikladim, ilk gördügüm centilmenlik kelimesi oldu. google translate'den beter bunlar, sikeye ortak olmayi centilmenlik olarak cevirmisler.

Ülke içler acısı halde, Türk futbolu zaten bok çukurundan da kötü bir yerde.

Hırsızlık, şike, teşvik bunlar iyi gösterildiği gibi, bunu yapanlar da saygın oluyor.

biz avrupaya gitmessek, GSlilar olarak toplanip gidip aziz ve tupcuyu kellesini alacaksak

norvecten gelirim, yemin ederim

onun bunun cocuklarin yaptiklarinin cezasini biz cekecegiz, ve kedi gibi susacagiiz haaa

o tupcunun, azizenin ve rtte an.... kadar

kiminle dans ediyorlar! harbiden ezikce kabul etmeye basladik

dun baskanin aciklamalarina bakarsak, boyle bir beklenti var ve yapacagimiz cok sey yok galiba

TFF nin resmi hesabındaki twitine cevaplar;

----------------

TFF Onaylanmış hesap‏@TFF_Org

Kardemir Karabükspor'a teşekkür ederiz: https://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=20767…

HALUK ÇAVDAR ‏@hlqrye21 3 sa.

@TFF_Org siz ne anlarsınız centilmenlik ten güce tapanlar topluluğu , Aziz hakem odası basarken nerdeydiniz , pisliği örtmek mi centilmenlik

Enes Yenilmiş ‏@menes16 3 sa.

@TFF_Org hadilan ordan onlar şike yapicaklar ligi masalardan oynicaklar bide ceza alinca biz avrupaya gitmicez mi? Bursaspor

Raif Balkan ‏@Raif_Balkan 3 sa.

@TFF_Org yani bu kadar ahlak yoksunu olunur!!Ama sizde haklısınız şikenin babasını yapan başkan koltuğunda şimdi..yuh olsun

Hakan DİRİ ‏@bursasp0r1963 3 sa.

@menes16 @TFF_Org bozacının şahidi şıracı :)) futboldan soğudum valla böyle lig böyle bir Tff olmaz olsun...

Hakan Ünlü ‏@hakan67_ 3 sa.

@TFF_Org Galatasaray'ın 2. olduğu halde CL'ye direk gitmesini içimize sindiremiyoruz desene yalandan Karabük'e teşekkür ediyosun :)

Raif Balkan ‏@Raif_Balkan 3 sa.

@TFF_Org sahaya yansıyan birşey yok dimi..kedidir o kedi tarlaları süren,atları hediye eden

Divane ‏@Divaneyiz 3 sa.

@TFF_Org "Kime hizmet ettiğinizi herkes biliyor zaten. Bu kadarda belli etmenin anlamı yok..."

Vural Şahin ‏@vuralsahin 3 sa.

@TFF_Org UEFA elinize verecek.. Kurtuluşunuz yok.. Şerefsizler..

Vural Şahin ‏@vuralsahin 3 sa.

@TFF_Org Allah, tff'deki tüm yöneticilerin belasını versin.

Eray Çakır ‏@1Comandante_ 3 sa.

@TFF_Org Adamlar şike yapıp benim emeğime saygı duymayacak sen burda saygıdan bahsedeceksin...hassiktir ulan ordan derler adama !

önder özer ‏@onderozer22 3 sa.

rıdvan senmisin?? @TFF_Org

FATO ♥GS♥ 1905 ‏@FATOMGS 3 sa.

GALATASARAY'ın CL' e direkt gitmesi bizi yiyip bitirdi deseniz daha net olacak :) @TFF_Org

Mahir ‏@Kosa10 2 sa.

@TFF_Org hahahahahahaha he la biz de gitmeyiz :))))

Raif Balkan ‏@Raif_Balkan 2 sa.

@TFF_Org Emenike o sezon tffsporda oynuyordu dimi..ah ulan

๘۩MehmetGs_ ‏@MehmetGs_ 2 sa.

. @TFF_Org pic.twitter.com/NMIf0A69qw

Ersin ÇALIŞKAN ‏@ErsinCaliskan3 2 sa.

@TFF_Org Lan oğlum ahlaksızlığı şerefsizliği övüyorsunuz. Şikecileri aklamaktan başka ne yapıyorsunuz siz? Tasmanız kimde o da belli.

Çerkes Emre ‏@caska_emre 2 sa.

@TFF_Org pic.twitter.com/e63OphvDzR

rezalet şaşırmıyorum artık yaşadığım ülkeden değilde ülkemi yönetenlerden iğreniyorum her dalda siyaset spor hukuk vs vs

Karabükspor'un da gideceğini sanmıyorum çünkü şike davasında onların da adı geçiyor Emenike olayında . Yani isteseler bile Avrupaya gidemezler . Böyle açıklamalar yaparak şike kardeşlerinin yanında olduklarını gösteriyor bir yandan da duygu sömürüsü yapıyor . Ama toplu men gelmez . Çünkü bu ülkede Galatasaray gibi belki de Türkiye'nin en büyük markası var .

Herkesten önce Galatasarayın istemesi lazım . Yani kısacası G.A.G.S :)

Sanirim BJK'nin rekorunu kirmasindan korkuyorlar. Baska bir aciklamasi olamaz.

rezalet şaşırmıyorum artık yaşadığım ülkeden değilde ülkemi yönetenlerden iğreniyorum her dalda siyaset spor hukuk vs vs

eger fenev kurtulacak diye biz avrupaya gitmessek yemin ederim bi daha asla turk futbolunu izlemeycegim

izleyen serefsiz olsun diyorum, fenev icin biz feda edileceksek

boyle ligi rte ve tupcu ile azize seyine monte etsin

bu kadarı da pes. Ulan emenike nin sizi sattığını ne çabuk unuttunuz."

Tff yönetimi şuurunu yitirmiş durumda.

Kesinlikle lav edilmeli ler.

Hahahah bu kadari da olamaz :asd:

bize lafmı sokuyo bu herif. bu işin sonunda tüpçü genel kurulda avrupaya 5 sene gitmeyelimi oylamaya sunacak, bakın göreceksiniz. şimdiden zemin hazırlıyorlar. şimdiden kulüpleri bağlıyorlar. bi biz, ts ve bursa harici herkeste buna destek verir. rezil bir futbol ülkesiyiz malesef.

Tffden aciklama

Uefa tarafindan acilan sorusturma sonucunda ulke futbolumuzun daha fazla kaosa sokulmamasi kararina cogunluk olarak karara varilmistir. Bunun sonucunda tff yonetimi olarak prestij acisindan uefa musabakalarina 7 yil katilmama karari almis bulunmaktayiz. Bu zor karari tum uyelerimiz ve milli takim sorunkumuz sayin fatih terimin de onayi alinmistir. Kararimiza karsi cikan galatasaray ve trabsonspor klupleri hakkinda uyarilarimiz olmus ama beticesinde tff yonetime kabul edilemez uslublari ve girisimleri yuzunden bir alt kumede mucadele etmeleri uygun gorulmustur. Bu takimlarimizin tahkime itiraz hakki bulunmaktadir.

Turkiye futbol federasyonu

Bu mallar olasi bi cezada avrupaya veya uluslar arasi platformda yer almama riskini goze almaktan ote kabul edecek olan beyinsizlerdir.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt