Targutay Sabancı
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 11.003
- 7.761
- 1.898
GS başkanı ve yönetimi ülkedeki kurumlar üzerind sıfır etkiye sahipken hala o koltukta oturmamalılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıfır etkiye sahip olduğumuzu kör olanlar bile görürken bu onun bunun çocuklarının hala yapı diyor olması çok ilginçGS başkanı ve yönetimi ülkedeki kurumlar üzerind sıfır etkiye sahipken hala o koltukta oturmamalılar
Ah ulan ah topçu olacaktim barut gibi patlamaya hazır başlardım maça. Basmadik yer birakmazdim. Keşke her topçumuz iki kişilik mücadele etsebu arada genede farketmez.... HER ŞEKİLDE ...HER ŞARTLARINDA ...koyacağız.
şu yaptıkları bizim takımı hırs küpü yapmıyorsa yazıklar olsun.
olm sen hangi ütopyada yaşıyorsun lanfutbolunu oynayan takım için önemsiz şeyler bunlar
bu işin taraflarından biri sensen şayet sana sorulmadan yabancı hakem atanıyorsa gidersin gerekli mercilere soruşturma adına şikayette bulunursun. yeri gelirse maça da çıkmazsın. ligin en büyük takımıysan ona göre ağırlığını koyacaksın istediğin hakemi sen belirleyeceksin. taraftarına sinir harbi yaşatmayacaksın.