GSC Haber TFF Kararını Verdi: Derbiyi Yabancı Hakem Yönetecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu hacıosman açıklama yapmayacak mı ? hatta yanında ali koç la bugün

BİR TANE GALATASARAY MUHABİRİ yok mu ?

sormadan nasıl yaparsınız ? Maribor bağlantısı sizce tarafsız mı? diye sorduracak BİR ALLAHIN KULU YOK MU

BCT falan anca yalan kar branda haberi yapsın.

Galatasaray - Fenerbahçe maçını kesin olarak yabancı bir hakem yönetecek.

(gdhspor)

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi Slavko Vincic oldu. (Sabah)

bu arada genede farketmez.... HER ŞEKİLDE ...HER ŞARTLARINDA ...koyacağız.

şu yaptıkları bizim takımı hırs küpü yapmıyorsa yazıklar olsun.

bu arada genede farketmez.... HER ŞEKİLDE ...HER ŞARTLARINDA ...koyacağız.

şu yaptıkları bizim takımı hırs küpü yapmıyorsa yazıklar olsun.
Ah ulan ah topçu olacaktim barut gibi patlamaya hazır başlardım maça. Basmadik yer birakmazdim. Keşke her topçumuz iki kişilik mücadele etse

Bu arada bizim Maç'ta Fb lehine hata yapıp kazanırlar.Daha sonrasında kendi statlarında oynanılan Maçlar'da Türk Hakemler'i olur :D

bu işin taraflarından biri sensen şayet sana sorulmadan yabancı hakem atanıyorsa gidersin gerekli mercilere soruşturma adına şikayette bulunursun. yeri gelirse maça da çıkmazsın. ligin en büyük takımıysan ona göre ağırlığını koyacaksın istediğin hakemi sen belirleyeceksin. taraftarına sinir harbi yaşatmayacaksın.

gidecekler alman ispanyol vs 3-4 tane hakem seçecek bizimkiler bunları getirebiliyorsanız ok yoksa kabul etmiyoruz maça çıkmıyoruz diyecekler

bu kadar basit

bu işin taraflarından biri sensen şayet sana sorulmadan yabancı hakem atanıyorsa gidersin gerekli mercilere soruşturma adına şikayette bulunursun. yeri gelirse maça da çıkmazsın. ligin en büyük takımıysan ona göre ağırlığını koyacaksın istediğin hakemi sen belirleyeceksin. taraftarına sinir harbi yaşatmayacaksın.

Düşman dışarıda değil Galatasaray'ın içinde

En fazla bizi doğrayan yerli hakemler kadar olur. Hakemi uluslararası ortamda sıkıştırmaya bakalım. Uefa’ya neden götürülmüyor bu mesele? Bize sormadan yabancı hakem atamaları uefa’ya bildirilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt