Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 7.623
- 4.910
- 838
Biz hayir desek bile getirebiliyorlar mi yabanci hakemi? Kesinlikle gelmemeli. Fener eger es kaza kazanir ise 20 yil bunu konusur (yabanci hakemler geldi, yendik hebe hube).
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceferin olmasa cl finali yönetebilir miydikomplodan öteye gidemeyecek bi söylem şu
adam geçen sene şl finali yönetmiş
taraftar dışında yangın yapan yok ne kulüp ne hoca yani onlar istiyor bence eminimbu işin taraflarından biri sensen şayet sana sorulmadan yabancı hakem atanıyorsa gidersin gerekli mercilere soruşturma adına şikayette bulunursun. yeri gelirse maça da çıkmazsın. ligin en büyük takımıysan ona göre ağırlığını koyacaksın istediğin hakemi sen belirleyeceksin. taraftarına sinir harbi yaşatmayacaksın.
komplodan öteye gidemeyecek bi söylem şu
adam geçen sene şl finali yönetmiş
Ülkede lobisi en zayıf takım gs. Yıllarca satılık medya aracılığıyla tam tersi konusunda milleti kandırıp uyuttular bu gerçek gizlensin diyeGS başkanı ve yönetimi ülkedeki kurumlar üzerind sıfır etkiye sahipken hala o koltukta oturmamalılar
Yönetimde Acun ajanı tipler kaynıyor özel olarak arayıp tebrik bile etmiş olabilir zamaninda yapmadığı şey değil sonuçta.bu işin taraflarından biri sensen şayet sana sorulmadan yabancı hakem atanıyorsa gidersin gerekli mercilere soruşturma adına şikayette bulunursun. yeri gelirse maça da çıkmazsın. ligin en büyük takımıysan ona göre ağırlığını koyacaksın istediğin hakemi sen belirleyeceksin. taraftarına sinir harbi yaşatmayacaksın.
Düzgün elit seviye yabancı getirseler eyvallah. Gidip şaibeli bir çöpü bulup getirmişlerBizim deplasmandaki Beşiktaş maçını ya da Kadıköy'de ki Beşiktaş maçını da yabancı yönetecek o zaman. Bana kalırsa böyle bir karardan sonra ligin sonuna kadar tüm maçlara yabancı hakem vermen lazım
Ceferin olmasa cl finali yönetebilir miydi
bilmiyorum dostum onu da ben düşünmeyeyim, yönetim bi s yarasınKomplo veya değil bilmiyorum ancak Slovenya küçük bir yer. Acun Maribor kulübünün sahibi. Hakem de Mariborlu birisi. Doğal olarak dünyada bir sürü hakem varken ve rakibin şikeden tescilli iken ne kadar etik bu tercih tartışılır.
Hacıosman laz inadına bindirdi işi adamın Galatasaray nefreti gün geçtikçe büyüyor biz TFF'ye saldırdıkça inadına yapıyorDüzgün elit seviye yabancı getirseler eyvallah. Gidip şaibeli bir çöpü bulup getirmişler
Ulan hiçbirşey yapamıyorsunuz bari şunlara satılık utanmazlar deyin resmi siteden de içimiz rahatlasın. Pasif heriflerAçıklama yapılmalı hemen şimdi. Bu tff nin ne tür bok olduğu her detayına kadar anlatılmalı.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir sonraki hamlesi şike sezonu şampiyonu fb ydi demek olacakHacıosman laz inadına bindirdi işi adamın Galatasaray nefreti gün geçtikçe büyüyor biz TFF'ye saldırdıkça inadına yapıyor
Onla ilgili değil. Biz hiçbirşey yapmadık en başta defalarca kez saldırdı bize çünkü bu adam kadıköyde büyümüş fb li ve malum takımın piyonu durumunda şuan tamamen. Fb yöneticisi başkan olmuş gibi düşünHacıosman laz inadına bindirdi işi adamın Galatasaray nefreti gün geçtikçe büyüyor biz TFF'ye saldırdıkça inadına yapıyor