GSC Haber TFF Kararını Verdi: Derbiyi Yabancı Hakem Yönetecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gelişmelerden alacağımız tek şey ekstra motivasyon olur. Gerisi hikaye, senaryo.. İlk yarıda onların sahasında oynanan maça kadar hakemler çok mu iyiydi? Geçecekler o işi. Taraftarınla birlikte temiz vurup geçeceksin.

Cumartesi maçı yönetir. Pazar gelir, pazartesi de derbiyi yönettirirler. Tff bu isme kendi karar vermedi sonuçta verilen emri yerine getirir her türlü hatta Koç'un özel uçağını bile gönderirler gerekirse.
O nasıl oluyor yav. Hakemin 2 gün sonra tekrar maça çıkması diye birşey var mı hiç. Koşamaz adam

Yalnız bu maçtan bir bok olmaz, aşırı saha dışına çekildi her şey, az etkilenen alır maçı.

Bi dakika yahu, yabancı hakem ataması için 2 tarafında evet demesi gerekmiyor mu??

Biz ne zaman yabancı hakeme evet dedik?

Öyle oyunlar senaryolar var ki..

Bu hakemi daha önce belirlediler.. muhtemelen kayıt dışı parayla da ödüllendirildi

Gelip tetikçilik yapıp gidecek ne de olsa bir daha adı sanı geçmeyecek ülkemizde baskı altında da olmayacak

Ben kesinlikle kabul etmiyorum yerli hakem istiyorum Halil Umut Meler yönetsin

cahil laz'a bu sefer kızmak gereksiz bence yabancı hakem konusunda hem yönetim hem hoca dünde razı olduklarını belli ettiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt