TFF Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatlarını Yürürlükten Resmen Kaldırdı

saatığımız oyuncunun parasını transferde kullanabilmemize karışmamaları lazım.

atıyorum keyfi olarak tff'nin çıkıp bu sene 10 m transfer limiti koyuyorum diye dayılanmaması lazım.

Fener bjk iyice çöküşe geçerse dengelemek için yapmayacakları ne malum?

Abi limitler gelire göre belirlenecek.

saatığımız oyuncunun parasını transferde kullanabilmemize karışmamaları lazım.

atıyorum keyfi olarak tff'nin çıkıp bu sene 10 m transfer limiti koyuyorum diye dayılanmaması lazım.

Fener bjk iyice çöküşe geçerse dengelemek için yapmayacakları ne malum?
Harcama limitinden kasti sadece bonservis gibiyse sacma bir anlasma olur

Yillik ucret, bons, imza parasi hepsi icin genel bir miktar belirlenir herhalde degil mi

D-IK_0KU0AA3rAI.jpg:large

bankalar birligi anlaşmasından hiç ses seda yok üstelik reis seçimi kaybetti

bence bu anlasmanın cıkma şansı cok az,merkez bankası bile zor durumda

düşünün devlet söz verdigi halde 3600 ek gösterge kanunu cıkaramıyor hazinede iyi para olmadıgı icin

seksomanyak ve alicik bu anlasma cıksın diye reisin gözüne bakıyorlar ama bence mevcut sartlarda cok zor

Bu anlasma sayesinde uefanin gozunu boyayip ceza almamaya calisacaklar ve bunun denetcisi nihat ozdemirin baskanligindaki tff olacak oyle mi?

Savas cikar 4-5 yil sonra hapse giren cok kisi olur, ulkece ceza alma ihtimalimiz dogar

Becerememeleri halinde her sey olabilir yani

Bizim ülkede bu anlasma bırakın birebir uygulamayı yarısı dahi uygulanamaz uygulanmaz.

bu ne demek yahu , borcu daha fazla olan daha fazla mı transfer bütçesine sahip olacak? :D

"KULÜPLER, yaklaşık olarak borçlarının yüzde 15'i kadarını transfer bütçesi olarak kullanabilecek. "

İyi de kulüpler uefa ile zaten ffp anlaşması imzalamıştı, şimdi bu ffp yerine mi geçecek yoksa ikisi de aktif mi olacak?

Ne kadar sacma birsey.

Devletin baska derdi yokmus gibi futbol takimlarini mi doyuracak?

Adam akilli olsaydiniz arkadas.

Adam gibi yonetin takimlari.

Yani fb şartlara uymazsa puan silme cezası verecekler öyle mi? Şike yaptığında bile verememişler.

Bu sistemi bizim güçlü takım kurmamızı engellemek için getiriyorlar. Neye göre, kime göre limit belirleyeceksin?

Anlamayanlar için söyleyelim UEFA'nın ffp devam ediyor
UEFA hiç bizim sikeci ttfye güvenirmi saniyorsunuz

Bu talimat degisikliginin Spor Bakani ve Tff Baskaninin Uefa ziyareti sonrasi olmasi,Fener'in men cezasi almayacagini kesinlestirdi diyebiliriz.

Geri
Üst Alt