Haber TFF, Kulüplerin 14+2 Yabancı İçin Yaptığı Başvuruyu Reddetti

20 oyuncu alma hakkı olayı nedir anlamadım. Yine karar değiştireceklerini biliyoruz neyse.

12+2 toplam 14 devam etsin işte. Tribünde şöyle sahada böyle işine girmeden en mantıklı sistem bu.

20 oyuncu alma hakkı olayı nedir anlamadım. Yine karar değiştireceklerini biliyoruz neyse.

Ben bunu yazmıştım Zaniolo'nun kalma konusu nasıl olur diye daha önce. +2'yi karşılarsan elinde 14'ten fazla sözleşmeli topçu bulundurabiliyorsun ama 14'ünü maç kadrosuna alabiliyorsun. Son düzenleme buydu sanırım değişmediyse. Hatta "Fener topçuları gönderemiyor, onun için düzenleme yaptılar" deniyordu.

Artilarla eksilerle zorlama kurallar yapmak sacma.

Yap 14 direkt bitsin gitsin. Arttirilmasina gerek yok.

İyice folloş ettiler. Yav yok mudur sınır serbest diyecek bir babayiğit bu ne ya. Tribünde otursun diye niye eşek yüküyle para verelim yabancılara.

Hiçde yapmazsinız zaten belirlediginiz şeyi bozmayı Fener ugurcanla keremi aldi da ondan red

Kabul etseler fener oyuncularını gönderemiyor o yüzden kabul edildi
Kabul etmeseler fener keremle uğurcanı aldı o yüzden kabul etmediler : )

Başvuranlar zaten 4 büyüklermiş. Anadolu kulüpleri istemiyormuş çünkü büyüklerden çıkacak topçuları ucuza kapatma derdindeler.
Kulüpler birliğinde konuyla ilgili bir anlaşma yokken federasyon kabul etmez tabi. Doğrusu da budur zaten

Geri
Üst Alt