TFF, Kural Hatası Başvurularıyla İlgili Kararını Açıkladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1581593494846.png

TFF'nin olağanüstü toplantısı sonuçlandı. Toplantı sonunda Göztepe-Beşiktaş, Gençlerbirliği-Gaziantep FK ve Konyaspor-Beşiktaş maçlarında kural hatası olmadığına karar verildi.

TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı toplantıda;

1- 26.01.2020 tarihindeki Göztepe-Beşiktaş müsabakasıyla ilgili Beşiktaş Kulübü'nün,

2- 24.01.2020 tarihindeki Gençlerbirliği-Gaziantep FK maçıyla ilgili Gaziantep Futbol Kulübü'nün,

3- 23.11.2019 tarihindeki İttifak Holding Konyaspor-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilgili de İttifak Holding Konyaspor Kulübü'nün yaptığı başvuruları değerlendirdi ve söz konusu maçlarda kural hatası olmadığına karar verdi."

Farklı sonuç bekleyen Beşiktaş taraftarı varsa bir kere daha üzülürüm.

Konyaspor-Beşiktaş macinda nolmustu?

TR'de ne olursa olsun ne yasanirsa yasansin o mac tekrar edilmez.
Bi mac tekrar olursa bir daha onun onunu alamazlar cunku.
Tipki VAR kayitlarinin aciklanma(ma)si meselesi gibi.

Kurali bilmiyorum ama Goztepe-Bjk macindaki hata direkt skora etki etti.Tekrar edilmeliydi diye dusunuyorum.

Göztepe maçında top Beşiktaş’a verilmesi gerekirken o top Göztepeye verildi. Oyun başladıktan sonra ilk pozisyon bjk yarı sahasında faulle sonuçlandı o pozisyonda gol oldu. Beşiktaş haklı ama iş işten geçmiş duran toptan gol yemişsin.

Geri
Üst Alt