TFF Olağanüstü Toplandı

Cevap: TFF Olağanüstü Toplandı

Dogru karar. Düsürmeleri sacma olurdu zaten. Ezikler bizi düsürün diyor, ama bizi düsürün diye imzali kagit vermeyi kabul etmiyorlar :) Hepsinin tiyatro oldugunu söylemistik zaten. Insallah sezon ortasinda düsecekler ve 2 seneleri heba olacak. En güzeli böyle. Ve eninde sonunda öyle olacak zaten. Hic kacari yok
Böyle giderse hicbir sey olmuyacak;Civciv cıkacak Kuş cıkacak.(Erman toroglunun da söyledigi gibi)

SON DAKIKA - TFF: "Fenerbahce SK, Bank Asya'da oynamak icin yazili bir basvuruda bulunmamistir"

Afedersiniz de ulan madem yazılı başvuru yok ne demeye olağan üstü toplanıyorsunuz.Bir talep yoksa neyi arz etme derdindesiniz?Tiyatro çevirdiğinizi bu kadar belli etmenize gerek yoktu.Biz zaten Fener'in ne halt olduğunu biliyoruz.

tam metinde siz sadece medya önünde bizi düşürün dediniz ama yazılı olarak bunu yapmadınız dolayısı ile düşüremeyeceğiz diyor tff bu manada haklılar

ama suçlulularsa neden düşürümüyorsun ? suçsuzlarsa neden cl ye göndermedin ? fenerli olsam kudururdum :D

Sezon icinde iddaname ciktiginda sike kesinlesince fenerin iyi hali (güya düsmek istediler ya) nedeniyle kümede birakacaklar!...sadece bir kac puan eksiltecekler....SENARYO AYNEN BU....

İyi hal, düşmek için imzalı kağıt vermeyi kabul edemeyenler için olur mu?

Ama hep diyoruz ya burası muz cumhuriyeti. Onu da yaparlar.

bırakın 2 ay sonra düşsünler ,belkide diyorum ya çok yakındır :=)

Sov yaptilar okadar. Adamlar basvurmamis bile. Ali Kocmus hepsi yalancinin teki.

Ligde bu sene cok kötü seyler olacak cok:eek:

Şok haberler duyabiliriz ligler baslayınca benden demesi...

Ligde bu sene cok kötü seyler olacak cok:eek:

Şok haberler duyabiliriz ligler baslayınca benden demesi...
onu diyorum zaten 2 ay sonra değil bile belki :D 2 -3 HAFTALIK ZAMAN DİLİMİ diyim bak. görürsünüz :=)

Ali Koç'un acındırma politikasını görmüş olduk böylece. TFF de boş yere göstermelik toplanmış.

Sen resmi başvuruda bulunmazsan seni nasıl düşürsün durup dururken fener şov devam ediyor ezikler :D

onu diyorum zaten 2 ay sonra değil bile belki :D 2 -3 HAFTALIK ZAMAN DİLİMİ diyim bak. görürsünüz :=)
Evet renkdasım haklısın:b5:İnsallah olmaz ama maclarda olaylar cıkabilir,maclar yarım kalabilir...Ondan sonra da İstifa haberlerini alabiliriz bazı Şahsiyetlerin;)

Sezon ortasinda dussunler, daha iyi ama diger yandan simdi dusurselerdi daha iyi olabilirdi. Futbolcularini sattiklarinda milyonlari alamazlardi ayrica iddianame ciktiktan sonra bir alt lige dusurulme karari ciksaydi Fb Bank Asya'dan bir alt lige duserdi.

Harika olurdu :D Her neyse Fb oylede boylede uzun yillar toparlanamayacak her brans icin gecerlidir. 2 yildan fazla heba olacak orasi kesin. Beter olun ...

Evet renkdasım haklısın:b5:İnsallah olmaz ama maclarda olaylar cıkabilir,maclar yarım kalabilir...Ondan sonra da İstifa haberlerini alabiliriz bazı Şahsiyetlerin;)
ben olayları geçtim alıncak kararı diyorum. dur bak 22 mayıs 2011 de şike varsa ortaya çıksın ,fener küme düşsün demiştim. 27ağustos 2011 itibariyle verilcek kararın çok yakın olduğunu söyliyim : )) küme düşürme ve sonrası istifa dediğin gibi :=)

Aslında FFF nin feneri suan küme düsürmedigine sevinmemiz gerekirdi,Cünkü 2 seneleri heba olacak.Ama Aydınlar haysiyetsizine güvenemedigim icin Ciddi endiselerim var.

Aslında FFF nin feneri suan küme düsürmedigine sevinmemiz gerekirdi,Cünkü 2 seneleri heba olacak.Ama Aydınlar haysiyetsizine güvenemedigim icin Ciddi endiselerim var.

seviniyoruz zaten. keza aydınlar şikenin cezası küme düşürülmektir demişti geçen hafta tv programında . - puanla yırtamazlar :)

Tv'den dinlediğim kadarıyla fenerbahçe tazminat almak için resmi başvuru yapmamış. Tff'da reste rest demiş, Aslında sezon ortasında düşerse daha iyi olur. İddianame'de kabak gibi şike çıktığında kimsenin kıvırma şansı da kalmayacak.

Geri
Üst Alt