TFF, Olaylı Derbi ile İlgili Kararını Verdi!

keşke bizim maçtan önce oynasalardı ne güzel gerilirdi 2 taraf da

ulan 43. madde 2 maçtan az cezayı belirtmiyor ki

ama o zaman gomise 1 verilmesinin sebebi alper ve babele yapılan kıyakların devamı olarak eyyam döngüsünü tamamlamaktı bi de gomis pek bi şey yapmamıştı yumluya

geçsinler o işleri tinerci kardeşler
Tahrik olması veya kasıt olmaması gibi hafifletici sebeplerden dolayı indirime gidilebiliyor.Babelinkinde ve Alperde kasıt yoktu,Gomiste Yumlunun bariz tahriği vardı.Pepe'de uydurulacak ne var acaba?Kılıf yok uydurmaya ama yine uydururlar birşeye ona eminim

Olan şenol'un kafaya oldu...tel zımbayla deldiler adamın kafayı boştan yere..

Umarim dostum ama mac günü ins hakli cikmam sirf bu karar yuzunden anlamsız bir kirmizi anlamsiz penalti verilip bjk şampiyon yapmak isterse tff ve ederse o zaman cok buyuk olay olur hayirlisi bu karar beni mac icin endiselendiriyor

pepe nin derbide oynaması için başakşehir-bjk maçı olması lazım

ohhhhh kaaaaaooos is comiinngg

bakalim Fiko Aysal gibi tassaklarini masaya vuracakmi

84E90FC2-EE3C-44F9-A5B2-93637A572470.webp

Rezalet bir karar

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk ye şampiyonluğu verirler mi sus payı olarak arada yine bize olur olan

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Talimatnamede guvenlik nedeniyle yarida kalan maclarin uefa ictihatlarinda nasil kararlarla sonlandirildigini gundeme tasirlarsa , hangi madde ile cevap verilecek besiktasa ?

"Kumpas" organize edenlerin ekmeğine yağ sürüp Türkiye'nin imajını zedeleyici ve ceza alabileceği davranışlarda bulunduğu takdirde itinayla vatan haini ve fetö'cü olarak ilan edileceklerdir. 7 kez OHAL ilan edilmiş bir ülkede her şey olur. Doğruyu savunduğunuzu biliyorum da bu ülkenin doğrusu tek kişiye bakıyor.

Sus payi olarak sampiyonluk ne demek lan

Asil bir kulube sampiyonluk verilecekse sus payi olarak diger kuluplere bir seyler verilmeli

Sampiyonluk en muhim seydir

Bu negatifligi bir kenara birakin, kaos devam ediyor

Geri
Üst Alt