TFF Son Noktayı Koydu: "Ligden çekilen takımlar kalan müsabakalarda 3-0 hükmen yenik sayılacak"

Çok üzgünüm, keşke böyle olmasaydı. Başlık açık diye, kafa toplansın diye ufak tefek bir şeyler yazayım dedim. Spoiler içinde.

Kalan 12 maçımız var. 9 maç İstanbul'da olacağız. (3 Anadolu, 2 İstanbul içi deplasmanı, 7 iç saha maçı) ve fark 6 puan.

3 beraberlik + içeride Fb'ye yenilmediğimiz taktirde bile şampiyon oluyoruz.

Her 3 maçın 1'inde puan kaybı hakkımız var kaba tabirle. Bu noktadan sonra, kağıt üzerinde içeride-dışarıda 4-5 zor maçımız kaldı. O maçlarda galibiyet artık zaruri değil, gerekirse yenilmemek, 1 puan almak dahi önemli artık. Kötü oynayabileceğimiz maçlarda bile oyunu rahatlatıp gerekirse 1 puanı dahi almasını bilmeliyiz duruma göre.

Ki bizim maçın dışında Fb'in hiç puan kaybetmediği durum böyle. Onlar da illa ki bir yerlerde puan kaybedecektir.

Her iki takımın önündeki 5'er maçlık periyoduna bakarsak, 6 puanlık fark en kötü ihtimalle sabit kalır, büyük ihtimalle daha da artar gibi. Onların her puan kaybettiği durumda bizim de ekstra puan kaybetme hakkımız olacaktır illaki.

Ben şampiyonluğun son haftaki derbiye dahi kalacağını zannetmiyorum.

Yalnız TFF şu ana kadar şaşırtıcı şekilde planlı bir strateji yürütüyor. Adanasporun düşme durumu çok fazla yokmuş onun için devam etmek istememeleri normal bir durum. Haberlerde görmedik durumu da bilmiyorum ama sanki Niğde bu durumu kullanmış gibi görünüyor. Ne olursa olsun futbol bu halk için başka bir şey. En üzüntülü zamanda bile insanları bir şekilde rahatlatıyor. En kısa zamanda daha güzel günlere kavuşuruz umarım.

Yalnız TFF şu ana kadar şaşırtıcı şekilde planlı bir strateji yürütüyor. Adanasporun düşme durumu çok fazla yokmuş onun için devam etmek istememeleri normal bir durum. Haberlerde görmedik durumu da bilmiyorum ama sanki Niğde bu durumu kullanmış gibi görünüyor. Ne olursa olsun futbol bu halk için başka bir şey. En üzüntülü zamanda bile insanları bir şekilde rahatlatıyor. En kısa zamanda daha güzel günlere kavuşuruz umarım.
Niğdeli yetkililer açıklama yapmalılar gerekirse tesislerinde kolonları çekip göstermeliler

2 düşecek, 3 çıkacak. Seneye 20 takımlı lig

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TFF, Hatayspor ile Gaziantep FK ile 1. Lig’den Yeni Malatyaspor ve Adanaspor, 2. Lig’den Adıyaman FK, 3. Lig ekiplerinden Niğde Anadolu ve Malatya Arguvan Spor’un ligden çekilme taleplerini onayladı.

Bu kulüplerin 2022-23 sezonunda kalan maçlarda hükmen yenik (3-0) sayılmasına, gelecek sezon bulundukları ligden devam etmelerine ve bu sezonun kalan kısmına ait garanti alacaklarının ödenmesine karar verildiği açıklandı.

Niğde sanki zaten düşecekken fırsatçılık yapmış gibi hissettim. Şehir neredeyse hiç etkilenmedi ama tesislerde sorun varmış. Tabii fikir almadan bilemeyiz.

Adıyaman’da kiralık olan oyuncumuz Yiğit Demir’in yıllık ücretinin kalanını ödeyip kulübümüze geri çağıralım. Bu şartlarda alt lig kulüplerine de destek çıkmak gerekiyor.

Kimse kimseyi kandırmasın Niğde Anadolu fırsatçılık yapmış, ayıp ayıp şunu kullanmayın ya kullanmayın

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şaşırtmadı

images

67DAAB26-05D4-4575-B0CD-D6722CD6165A.jpeg

Iki takimin da son maclarini (3-0 galip) hesaba katarsak ayrica bizim bir sonraki Gaziantep (3-0 galip) macini da hesaba katinca bu durum ortaya cikiyor

Son maçımızı fenerle oynuyacağız

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Çıkarcı herifler biri playoff diye ağlar, diğer 5 puan bıraktığı için bu takımlara hükmen verin diye ağlar.

En ideali bence ligin ikinci yarısı başlayalı çok olmadı. Ligin ikinci yarısı yani son 4 hafta bu iki takımla oynayan maçlar hükmen sayılabilir. Böylece herkes antep ve hatay ile birer maç oynamış, birer maç hükmen sayılmış olur. Gerçi bu yüzsüzler onda bile ağlar “ama biz deplasmanda oynadık” diye

Geri
Üst Alt