TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

Talip Doğan Karlıbel : Galatasaray fener karşısında yedek takımınla çıksa da olur. Nasıl olsa fenerin oyuncularının moralleri sıfırlarda. :D kopardı beni

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

Akıllı oynarsak 4-0 fln alırız.

Bugün nette dolaşıyordu ATV şifre girecek diye doğru değildir inş?

[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Üzülme Vaslui Pazar Cimbom Yaslui[/FONT]

İyi bir hazırlık maçı olucak:ka21: Geçen sezon ki havaya girmemizi sağlar hem eksiklerimizi görürüz.Ciddi bir sakatlık olmasın kafi.

İnşallah yeniliriz de şu üzerimizdeki rehavet kalkar. Böylece lige daha konsantre oluruz. Süper kupa o kadarda önemli değil.

Melo olsa ortasahamız çok ağır basardı. Ama yine de kazanacağımızı düşünüyorum.

İnşallah yeniliriz de şu üzerimizdeki rehavet kalkar. Böylece lige daha konsantre oluruz. Süper kupa o kadarda önemli değil.

Kupayı alalım, ilk hafta Kasımpaşa'ya yenilelim. Ligin rehavetini başta öyle alırız. Geçen yıl olduğu gibi. :yenieek:

3 gün kaldı yavaştan havasına giriyorum. Bir lig maçı kadar önemli değil ama yinede kaybetmeyi istemiyorum. 3-1 4-2 gibi bir skor gelebilir.

Orta saha yüzünden yenilecekmişiz gibi geliyor.Fiorentina maçında da izledim, rakip topu kaptımı direk savunma dörtlüsüyle karşı karşıya kalıyor.Birçok pozisyon harcadılar o şekilde.

Ujfa burak melo yok. Herturlu sonuca açık bu maç ama kuşlar bizi yenebilir busefer. Melo ve ujfanın olmaması bizi çok etkiler.

Kuyruğa girmek için uyumuyorum.. Bikaç saate giderim gişelere :)

Orta saha yüzünden yenilecekmişiz gibi geliyor.Fiorentina maçında da izledim, rakip topu kaptımı direk savunma dörtlüsüyle karşı karşıya kalıyor.Birçok pozisyon harcadılar o şekilde.

nasıl karşı karşıya kaldılar.ilk yarı kaleye gelemediler.2.yarı 1 tane semşhten seken topla pozisyona girdiler.bizde net poziyona girmedik ama takım daha eksik

hadi aslanlar yureginizi sahaya koyun aslanlarim benim cunki tarihe bir kupa daha kazandiracaksiniz fatih hoca bu konusmayi gene yaparsa kupayi kesin aliriz

[video=youtube;gbrI_qZsJPE]https://www.youtube.com/watch?v=gbrI_qZsJPE[/video]

Fener daha hazır olduğu için onların kazanma ihtimalini %51 olarak görüyorum.

Amrabat gökhan gönüle , Hamit'te hasan aliye tecavüz eder hatta Hamit&Eboue birlikte tecavüz eder hasana çok güzel maç olacak

Geri
Üst Alt