TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Beyler, Penalti'da. Tansiyon kacdi? vallahi benim kalbim nerdeyse disariya kacacakdi artik :D

O değilde abi bizim 2. golün tekrarını vermek yerine Kuyt'un yere düşüşünü verdiler 80 kez.

Amaç: Golü karalamak. Fauldür veya değildir. Sen ne diye 88 kez, insanların gözüne soka soka onu gösterirsin? Bu resmen yanlı yayıncılıktır. Öyleyse Baroni'nin elle alışını da göstereydiniz şeref yoksunlar.

Netice olarak: Galatasaray, ATV'ye, Cüneyt'e ve tescilli şikecilere koyarak anasının ak sütü gibi helal olan süper kupayı almıştır. :happynew:

Bir ara maç tan çok volkan'ın serumlu hailini gösteriyordu.

Eğer GALATASARAY ligde ve avrupada kayıpsız ilk yarının sonuna kadar giderse, Aykut hoca ikinci yarıya ankaragücünün başında lige başlar.

engini yedirtmeyelim:yenieek::yenieek::yenieek:

Yaptigi hareket vardi ilk golu attiktan sonra. Once kalenin icinden bizim taraftara dogru bir durup pis pis bakti ondan sonra geri donerken topu aldi Engin'in kucagina atti pislik herif.

Bende yayında birşey dedi sandım yaa ne diyim fener topçusuysa normaldir adama derler hareketi saha içinde yapıcaksın maçı kazanıcaksın öyle bir gol attım diye sevinme dimi.Ama çocuk yeni yazıktır kızmayın abileri timsahı yavaş yavaş öğrenicek gariban.

Bu kadro ligi sürklase eder beyler. Gercekten inanilmaz bir kadromuz var.

10 kisi kalmamiza ragmen o kadar rahattim ki, o zaman anladim müthis bir takim oldugumuzu.

484430_Galatasaray_SK.jpg

İşin daha iyisi bu kadro da 1 yabancı daha oynayabilir; sol beke yabancı alabiliriz.Ama bence Dany yerine Ujfalusi oynar her türlü.Dany hızlı ama çok savruk ve çalım yiyor sürekli.Allahtan hızı ile 2.kez müdahelesini yapıp telafi ediyor ama CL'de çalımı yedin mi hızında kurtarmaz seni Barca'ya, Real'e karşı.

Beyler, Penalti'da. Tansiyon kacdi? vallahi benim kalbim nerdeyse disariya kacacakdi artik :D

Valla renktaş biz yıllardır böyle fırsatları harcarız, bilirsin. Selçuk nasıl o kadar rahat attı hala kafam almıyor, helal olsun adama.

Antu'nun bi resmi vardı Stad ayrı tarife aynı diye hangi başlıktaydı o :D

hahahaha Milliyet, Hürriyet ve Vatan'ın internet sitesinde ölüm sessizliği hakim moralleri çok bozuk hiç kupa haberi yok :D :D :D

beyler bu sezon hakemleride yenmemiz şart bu belli oldu allahtan başımızda FATİH hoca var ve kadro kalitesi bunu yapabilecek güçte tüp kafa ve ekibi bizim önümüzü kesmeye çalışacak çünki aziz abisi talimatı vermiştir.

Elmander´i cok severim, ama Umut formayi vermez. Gercekten vermez

bu sene eze eze tüm maclari alacagiz

insallah:yenieek:

(138 üye ve 171 konuk) Fenere nasıl Koduk?

Geri
Üst Alt