TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Henüz yeni versiyon taraftar modelimiz Erzurum'a ulaşmamış ne yazıkki. Kendi sahamızda koca bir sezon ceza almayan taraftarımıza rağmen Erzurum'daki denzsizler yüzünden ceza alırsak cidden üzülürüm.

Meşaleler uA tribününden geldi.. Ama taraftar profili gerçekten vasat millet maç izlemeye gelmiş genel olarak destek vermeye değil.. Tezahüratlara falan pek katılmıyolar :o

Volkan Demirel'den Açıklama: Kol bozuktu :)

Tebrik ediyorum arkadaşlar galibiyetinizi.İşin Fenerbahçe boyutunu burada konuşmak pek hoş olmaz.

Galatasaray bazlı ne yazabilirim diye düşündüğümde, muhteşem ciğerli bir takım tabiri caizse :)

Hamit beklediğim gibi, çok fazla bir şey katacağını sanmıyorum sağ kanatta.Hatta Selçuk'un yanında da ne bir Engin ne bir Melo kadar oynar diyorum.

Amrabat, aradığınız adam..

Engin bu camiaların kıymetini bilmeli ve artık akıllanmalı.

Elmander'in bitiriciliği olsa çok daha iyi bir santrafor olacak, kaçan puanların ardından çok eleştiri alır kaçırdıklarıyla.Keza Umut'ta.Bugün çok iyi olmasına rağmen.

Emre'yi izlerken keyif alıyorum ve gururlanıyorum.Amrabat transferinin üzücü tarafı Emre'nin forma şansının azalması.

Selçuk bu ligin en iyi orta sahası.

Dip not olarakta, taraftarlarınız bize çalıştı, hiç hoş değil meşaleler.Oyun duruyor paso.Oyuncular da soğuyor izleyenler de :)

Bir de şu taçı, korneri geç kullanmalar falan hep tiksindiriyor beni futboldan.Kendi tuttuğum takım veya milli takımımız yapsa dahi.Bunlara bir çözüm bulunmalı.Son dakikalar en heyecanlı olan anlarken o heyecandan mahrum kalıyoruz.

ya bu maçı federasyon düzenliyor içeri sokulan her maddeden federasyon sorumlu ne cezası lan kuş musunuz neyseniz yok olun gidin aptal aptal yorum yapmayın

Ben mi kuşum ? Evet içeri sokulan her maddeden federasyon sorumlu ama sen içeri o meşaleyi sokup kombine almış taraftarın hakkını gasp ediyorsan yanlış. Meşalenin yasak olduğunu herkes bildiği halde neden hala UA mdır nedir stada getirip atıyor

1344809104447.jpg

Bu nasıl bir düşünce yapısıdır. Stada meşale sokmalarına tabiki izin verilmemesi gerekiyor ama gizlice sokup atmak ne oluyor ?

Sizin ki nasıl düşünce anlamıyorsunuz sanırım dediğimi stadı biz mi kontrol ediyorduk ta engelliyecektik meşale atılmasını adamın biri Galatasaray forması giyip meşalede sokabilir bu bizim mi sorunumuz şimdi ? Stadın güvenliğine biz karışmıyorken güvenlik hatasından dolayı stada sokulan meşalelerden nasıl biz ceza yiyebilirz böyle bir mantık olabilir mi ?

Arkadaş bildiğin 10 kişi oynarkende atak yapıyorduk yahu eziyorduk adamları resmen, attıkları ilk golde balın kralıydı keza ikinci goldede el vardı oyuncularımız bıraktı..

Ya fenerbahçe ciddi biçimde SOS veriyor çöküşte ya da biz gerçekten iyi oynadık.

Ben mi kuşum ? Evet içeri sokulan her maddeden federasyon sorumlu ama sen içeri o meşaleyi sokup kombine almış taraftarın hakkını gasp ediyorsan yanlış. Meşalenin yasak olduğunu herkes bildiği halde neden hala UA mdır nedir stada getirip atıyor

uA olduğunu nerden biliyorsun adamlar bakın meşale atıyorum ben uA danım mı diyorlar nasıl böyle yorumlar yapıyorsunuz meşale yasak olabilir ama denetimi yapanın hatası meşale nasıl olsa yasak diye sen kontrol etmezsen meşale de atarlar bombada atarlar.

ultraslani gecen seneden beri övüyorum, helal olsun falan diyorum

ama bugun yaptiklari aptallik, kendi takimina zarar verdiler bu cok acik ve net.

yahu bi dur, 5 dk icinde ikinci golü atariz, fener dagilmis

sen onlari atip, fenere toprlanma vakti veriyorsun, kendine gelme vakti veriyorsun, gaza gelmis kendi takimini frenliyorsun, var mi böyle birsey?

1 kere yaptin, tamam dur iste ama nerde

dayı telekomda şike senesinde olay çıkarmayan taraftar ki o kadar da istedi ama klubünü düşünüp durdu şimdi mi yapacak bunlar hep uA düşmanlarının lafları orda adam 4 yılda bir maç izliyo 20 senede bi Galatasaray görüyor atar tabi meşale bunu anlamak zor mu o kadar cefa çeken adamlara bu haksız yorumları kabul etmem bende onlarlaydım çoğu zaman

Şikecilerle aramızdaki siklet farkı bugünde açıkça göründü. Bunlar dua etsin Burak cezalıydı.

Arkadaş bildiğin 10 kişi oynarkende atak yapıyorduk yahu eziyorduk adamları resmen, attıkları ilk golde balın kralıydı keza ikinci goldede el vardı oyuncularımız bıraktı..

Ya fenerbahçe ciddi biçimde SOS veriyor çöküşte ya da biz gerçekten iyi oynadık.

brak atagi, pres yapiyorduk ilerde, hatta spikerin de dogal olarak dikkatini cekti, söyledi, pres yapiyor 10 kisi olan Gs dedi :asd:

Sizin ki nasıl düşünce anlamıyorsunuz sanırım dediğimi stadı biz mi kontrol ediyorduk ta engelliyecektik meşale atılmasını adamın biri Galatasaray forması giyip meşalede sokabilir bu bizim mi sorunumuz şimdi ? Stadın güvenliğine biz karışmıyorken güvenlik hatasından dolayı stada sokulan meşalelerden nasıl biz ceza yiyebilirz böyle bir mantık olabilir mi ?

Ya abicim tamam stada sokmak yasak sokulduysa onların suçu ama biz o meşaleleri stada sokmaya çalışmaktan vazgeçmeliyiz. Ayrıca başka taraftar falan değil meşalelerin tümü UA dan geldi hepimiz gördük

uA olduğunu nerden biliyorsun adamlar bakın meşale atıyorum ben uA danım mı diyorlar nasıl böyle yorumlar yapıyorsunuz meşale yasak olabilir ama denetimi yapanın hatası meşale nasıl olsa yasak diye sen kontrol etmezsen meşale de atarlar bombada atarlar.

Kardes maçtaydım meşalelerin atıldığı tribün uA tribünüydü.. Ama para cezası gelecek sadece büyütmeye gerek yok..

Maçın analizi:

1. Forvet hattımız Burak-Umut olur, Elmander istedigi kadar pres yapsın Umut'un hem pres yapan hem de gol vuruşları düzgün profiline zor ulaşır (inşallah ulaşır)

2. Engin bu maçla ilk yarının yarısını kapatmıştır bence. Bir insan aynı tuzağa 10 kez düşüyorsa bu konuda umutsuz vakadır. Sarıyı gördüğü an çıkaracaksın.

3. Amrabat muhteşemdi, Aydın'a verdiği pas ve yaptığı ataklarla umut verdi, Aydınsa gol kaçırma maratonunu sürdürdü ama onun dışında iyiydi.

4. Fenerin şansı her zamanki gibi yanındaydı, alıştı artık ne diyeyim... Bu şansa rağmen kazanmak daha da keyifli.

5. 10 kişi kaldıktan sonra daha iyiydik, bi sonraki maça 9 kişi başlayalım, bakalım böyle de zorlayabilecekler mi bizi :D

Sonuçta sezon öncesi süper bir başlangıç yaptık, tebrikler Terim ve aslanları! Allahıma binlerce kez şükürler olsun!

Geri
Üst Alt