TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Gürcan mac esnasinda aglayacakti zaten penalti olunca :D

Muslera : Her zamanki gibi çok iyiydi ama çok şanssızdı dün

Eboue : Mükemmel bir bek izlerken hala büyülüyor beni

Semih : Bir kaç pozisyonda çok basit pas hataları yaptı. Bir pozisyonda Dany'e çok kötü pas atıp uçuruma attı adeta Dany'i. Basit oynamaya başladığında düzeldi ve iyi oynadı.

Dany: Kendisine çok faul yapıldı , bazı pozisyonlarda bu yüzden adam kaçırdı. İlk resmi maçı olmasına rağmen ve büyük bir maç olmasına rağmen iyiydi.

Hakan B: Çok iyiydi çok beğendim.

Selçuk :2 asist 1 gol her şeyi özetliyor.

Engin : Rezalet

Hamit : vasat

Emre Ç: 3 sene önceki Emre ile bir farkı yok. 2 ortası dışında beğenmedim.

Elmander : Her zamanki gibi çok çalıştı iyi oynadı ama kaçırdığı gol tüm bunları gölgede bıraktı.

Umut : En formda forvetimiz. Attığı 2. gol first clas bir goldü. maçın başında kaçırdığı golü fazlasıyla telafi etti. Maçın adamı.

Amrabat : Futbol zekasının Selçuk'tan bir farkı yok. Bu takımın en büyük yıldızı olabilir.

Aydın : Çok iyi bir yedek , dünde bunu gördük.

Bu noktaya fazlasıyla katılıyorum. Çoğu pozisyonda kendini yere bıraksa çok rahat faul alırdı. Cesaret örneği göstererek yılmadı resmen adam.

Mehmet Demirkol "Selçuk İnan, Türk futbol tarihinin gidişatını değiştirdi."

Ağrısı için belki contramal felan gitmiştir diyeceğim de niye 150 SF in içinde gitsin ki :asd:

ya 120 kiloluk adama 250 cc sf takılır mı be :D i.m yaparsın olur biter.. o serumun gösterişten başka hiç bi amacı yoktu buna eminim.1 yıldır acilde doktorum, ben böyle bişey ne gördüm ne duydum :)

kim demiş erzurum da yazın kayılmaz diye..

Bu noktaya fazlasıyla katılıyorum. Çoğu pozisyonda kendini yere bıraksa çok rahat faul alırdı. Cesaret örneği göstererek yılmadı resmen adam.

abi güzel oynadı katılıyorum. ama urfa daki güveni veremedi pek. tabiki yaşıda genç.zamanla süper olacak inşallah.

ya 120 kiloluk adama 250 cc sf takılır mı be :D i.m yaparsın olur biter.. o serumun gösterişten başka hiç bi amacı yoktu buna eminim.1 yıldır acilde doktorum, ben böyle bişey ne gördüm ne duydum :)

bence de sayın doktorum i.m enjeksiyon diye bişi var dimi :asd:

çok da abartmamak lazım bu galibiyeti. karşımızdaki takım son derece aciz, saçma sapan transferler yapmış, başında hoca olmayan bir takımdı. ben dün akşam takımın sadece mücadelesini beğendim. onun dışında daha çok eksiklerimiz var, ayağımız yere sağlam basmalı, şampiyonlar ligine henüz hazır değiliz ama melonun,dönüşü ve burakla amrabatın takıma daha da ısınmasıyla inşallah iyi olacağız.

Bence bizim yediğimiz ilk golde faul yapılmadan Selçuk'a topu alırken faul yaptılar. Üzerinde pek durulmadı ama fauldu bildiğin. Hatırlayan var mı?

Bunlar Azizin, Aykutun zavallı taktikleri. Akıllarınca fedakarlık gösterileri yapıp sahadaki oyuncuları motive edecekler. Oysa karşınızda motivasyonun sözlük karşılığı Fatih Terim var. O serumu d.tünüze bile taksanız sonuç değişmez.

Amrabat'a bayildim. Daha bu adam neler yapacak neler. Delip gececek rakibin sag tarafini insallaah!

Elmander tamam son vuruşları kötü olabilir fakat defansif forvet olarak takıma çok şey katıyor örneğin.

Elmander top kapma mücadelesinde %100 2 gol pası çıkarttı.

1 Umut 2 Emre Çolağın kaçırdığı gol.

SON DAKİKA|Fenerbahce SK: Yasananlardan ders aldik.Artık Galatasaray maclarinda oyuncularimiz maca zincirsiz cikmayacak.:asd:

SON DAKİKA...G.Saray'la oynanan Süper Kupa maçında omzundan sakatlanan Volkan Demirel 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

ne güzel bir baslangic güne

aslında dün biraz daha akıllı oynayabilsek tarihi far içten bile değildi.mert zaten kendini kaybetti kalede :)

Şu ülkede Emre beleşoğluna çıkmayan kartları hatırladıkça Engin'in atılmasını kendime yediremiyorum ya. Bu kadar olmaz.

kasımpaşa maçına gene emre çolakla başlayıp,60. dakikada amrabatı sokmamız lazım. rakip sağ bek yorulmuş oluyo.amrabatta yardırıyo :)

Geri
Üst Alt