TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

Fener bu maçlık kulübesi daha zengin duruyor

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

Cok ezmesek bari de, ortasahalari ve defanslari su sekilde kalsa bu yil.

LİGTVYE BAKACAK OLURSAK KRASİC 11 de YOBO OYNAMIYCAK

Arkadaşlar şimdi tepeme binmeyin ama bunlar bizi bir şekilde yenecek gibi geliyor bana. Ve aşırı sevineceklerini düşünüyorum, öc aldık falan dye artislik taslayacaklar mal mal. Öyle bir hava var sanki, bilemiyorum.

Arkadaşlar şimdi tepeme binmeyin ama bunlar bizi bir şekilde yenecek gibi geliyor bana. Ve aşırı sevineceklerini düşünüyorum, öc aldık falan dye artislik taslayacaklar mal mal. Öyle bir hava var sanki, bilemiyorum.

Kimse üstünüze binmez, merak etmeyin. Düşüncelerinizi rahatlıkla dile getirin.

melo oynamalı bence .. amrabat yedek başlayabilir

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Hakan

Hamit-Melo-Selçuk-Emre

Elmander-Umut

Ufuk

Gökhan

Sabri

Engin

Aydın

Amrabat

Necati

Zorlanacağımızı fazla düşünmüyorum açıkçası ancak sonuçta derbi ne olacağı belli olmaz hele ki bal konusunu da göz önüne getirirsek.

Ancak defans hatları ve orta göbekleri çok yumuşak ve Selçuk-Hamit-Engin çok ama çok etkili olacaklardır.

Dikkat etmemiz gereken tek nokta Kuyt bana göre.Beğenmeyebilirsiniz ancak dengesiz bir adamdır Kuyt umarım forvet değil sağ açık başlar..

Krasic oynarsa hic pres yemeden maci erken kopaririz. Sonra Allah ne verdiyse; 1,2,3,4,5,6,7,8

ileri ikili nasıl olmalı?

Krasic oynarsa hic pres yemeden maci erken kopaririz. Sonra Allah ne verdiyse; 1,2,3,4,5,6,7,8

Evet ne zaman 5-6 atarız dediysek, genellikle tam tersi bir sonuç çıktı. O yüzden fazla uçmanın lüzumu yok.

ne fark atarız diyorum ne de eziliriz diyoeum

2-0 veya 2-1 gibi bi skorla kazanırız

Beyler kartima internet yukleyecegim de 1 mac kac MB yiyor? Mac saatine yetismeyebilirim o yuzden yetismezsem en kotu ihtimalle maca iPod veya iPad ile bakacagim. Normal sartlarda en kotu ihtimalle ilk yari'yi telden izlerim, ikinci yari'yi tv'den.

Muslera

Eboue-Semih-Danny-Balta

Hamit-Engin-Selcuk-Amrabat

Umut-Elmander

Beyler kartima internet yukleyecegim de 1 mac kac MB yiyor? Mac saatine yetismeyebilirim o yuzden yetismezsem en kotu ihtimalle maca iPod veya iPad ile bakacagim. Normal sartlarda en kotu ihtimalle ilk yari'yi telden izlerim, ikinci yari'yi tv'den.

800 mb cıvarı.

Şaka bir yana favori denince aklıma nedense 4-1lik lincolnün maçın başında gol attığı maç geliyor :SS:

Taktik filan değil,benim merak ettiğim hakem;geçen yıl Aziz Yıldırım içerideydi,şu anda dışarıda.Hakem yönetiminde geçen seneki maçlara göre farklılık olursa Aziz Yıldırım'ın baskısı ortaya çıkacak...

Şaka bir yana Krasic-Stoch(caner)-Alex ve Kuyt(sow) aynı anda oynarsa geri gelmeyen 4 adamları olur.Bizim gibi pres yapan takımlar için bulunmaz bir nimet bu.

Geri
Üst Alt