TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Galatasaray

+ iyi hazirlik dönemi yasamasi

+ gecen sezona göre Umut>Necati

- Burak, Melo, Ujfalusi eksikleri

- Fatih Terim cezali

- Danny Semih ikilisi yeni olmasi

Fenerbahce

+ daha hazir olmasi

+ Kuyt>Dia, Sow>Semih

- Emre>Topal

- Yobo, GG eksik olmasi

- Aykut Kocaman

fatih terim cezali degil

eger bir daha öyle bir ceza alirsa, gecerli olacak o ceza, o 2 mac ve arti bi 3 mac gibi cok agir ceza olacak eger bir daha ceza alirsa, ben böyle biliyorum.

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

ATV Avrupa veriyo mu maçı?

[TABLE="class: tableBorder0, width: 1050, align: center"]

[TR="class: tableNormalYeni10, bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: fanatik kanarya

ya ben bu adamın fantazilerinden artık nefret ediyorum arkadaş
mad.gif
nedir alex´i oynatmamak. nedir selçuk´la christian ile sahaya çıkmak. yeter be yeter!!!!! burası ankaraspor mu beee
mad.gif

rüyasında da 4-3-3 sayıklıyordur bu Allah bilir. bu kadar barca özentisi birisi nasıl bizim td´miz olur. adamda vizyon diye birşey yok. barça o futbolu‚ o sistemi xavi‚ iniesta‚ messi gibi adamlarla oynuyor. sen de kimsin de christian‚ m. topal ve selçuk´larla fantezilere giriyorsun. artık taraftarın sabrı taşmak üzere. adam bütün yıldız futbolcularla kavgalı. bu bile senin kötü td olduğuna delalettir. takımımla oynama yeter artık!!!![/TD]

[/TR]

[/TABLE]

beyler antu acayip karışmış,korku paniğe neden oldu :lol:

Arkadaşlar tff resmi istesinde geçmiş süper kupa karşılaşmalarına bakıyordım

TFF Süper Kupa Tarihçesi TFF

arkadaşlar göreceksiniz listeye bizim oynayacağımız finali 2011-20012 olarak işleyecekler s. Fenev ve bjk nin şike yaptığının belkide yıllar sonraki nesillere hatırlatacak olan oynanmayan finali TFF resmi sitesinden kaldırcaklar. oynanmayan finali nedeniyle beraber TFF resmi sitesine koydurmak lazım bence. finalistlerin adı şike soruşturmasına karıştığı için diye bir dip not en azından. eğer bizim finali 2011-2012 olarak işlenirse bunu kabul etmeyelim! 2012-2013 olarak işletelimde bari olurda yabancı şikecilerden bihaber insanlar, yabancılar tff sitesini gezerken acaba 2011-2012 finali neden oynanmamış diye araştırma merakı duysun!

[TABLE="class: GriBorder2, width: 100%"]

[TR]

[TD="width: 85"]
2010 - 11​
[/TD]

[TD="width: 334"]
TRABZONSPOR - Bursaspor​
[/TD]

[TD="width: 178"]
3 - 0​
[/TD]

[/TR]

[TR]

2009 - 10​
[/TD]

FENERBAHÇE - Beşiktaş​
[/TD]

2 - 0​
[/TD]

[/TR]

[TR]

2008 - 09​
[/TD]

GALATASARAY - Kayserispor​
[/TD]

2 - 1​
[/TD]

[/TR]

[TR]

2007 - 08​
[/TD]

FENERBAHÇE - Beşiktaş​
[/TD]

2 - 1​
[/TD]

[/TR]

[TR]

2006 - 07​
[/TD]

BEŞİKTAŞ - Galatasaray​
[/TD]

1 - 0

​
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

---------------Muslera---------------

Eboue------Semih-----Danny---Hakan

-----------Hamit-----Selcuk----------

Engin-------------------------Amrabat*

---------Umut----Elmander-----------

* Emre Colak

böyle cikacagiz herhalde

Emre Çolak bu formuyla kesin oynar. İzmir'de canlı izledim. Takımın en iyisiydi.

O takımdan kesilecek futbolcu varsa ya Engin ya da Hamit kesilir.

BASIN YALAN YAZIYOR ŞAMPİYON OLMAYINCA

İÇİM RAHAT ETMİYOR FENERE KOYMAYINCAA !:f50::f50::f50::f50:

Emre Çolak bu formuyla kesin oynar. İzmir'de canlı izledim. Takımın en iyisiydi.

kesilmez müdür, ne emre, ne hamit nede engin

takimla daha 3-4 antrenman yapan, henuz hic hazir olmayan, basit pas tercihlerde bile ilk macta zorlanan amrabati asla bunlardan birini kesip oynatmaz hoca diye düsünüyorum.

hele hele emreyi hic kesmez, adam kampin yildizi, hazirlik maclarin adami

Hamitte forma gözüktü son maçlarda. orta sahanın yükü hamitle selçukta olur. Amrabatı 2. yarı oyuna sürer bence.

topal baroni orta sahasında bir yaratıcılık olmaz kuytdan medet umuyolar kuytın yaratıcılık anlamında çok birşey yapacağını sanmam.

Köyt bence ceza sahası golcüsü. Son vuruşları iyi. Ama oraya kadar Alex oynamazsa fenerde topu kim getirecek ?

Sinerji...

Büyüksün Galatasaray.

alex oynar bence yemez ki alexsiz.

stocha dikkat etmek lazım

Geri
Üst Alt