TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

heyecan basti.. Iftar vakti tamda 2.yariya denk geliyor burda . bilmiom maca nasil bakak :D Gerci Tvnin karsisinda bir masa var ama :) ne yapsam

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

ATV ve A Haber Mac Öncesi Yayinina girdi.

neyse, ben bi redbull almaya gidiyorum mac baslamadan, siz biraz daha kalin.

Kuş, kedi, karga, hamsi

Bu muhabbetler ne zaman sona erecek? Bunları söyleyen adam hangi takımlı olursa olsun ergen kafalıdır.

Evet, Fenerliler ve Besiktaslilar hepsi ergen kafali zaten. Adamlar kendilerini kus yaptilar :D Simdi hata bizde mi onlarda mi? :D

Yarım saat kaldı yaklaşık.

Meraklanmayın, bu ATV'nin kendi yayını. Mesela Euro 2012'de şifre girmek zorundaydılar, çünkü hotbirdden bulunabilirdi.

ya ne var, ne var burda?

kanarya ve kartal kus degil mi?

ne diyleim baska?

Mevzu o değil. Ben kanaryanın kuş olmadığını söylemedim tabi ki de öyle. Ama kuş diyince ne oluyor mesela? Zorlarına mı gidiyor? Mesela bana kedi dendiğinde hiç tınlamıyorum bile. En ufak şekilde acıtmıyor yani.

Boş muhabbetler.

Ezik de işte ezik daha güzel :D

Atmosfer ve Zemin güzel olur insallah. Stadyum yeni yapildi ve 23.700 seyirci kapasitesine sahip.

beyler sifre girmez zaten maci bizden baska izleyen yok :asd:

Evet, Fenerliler ve Besiktaslilar hepsi ergen kafali zaten. Adamlar kendilerini kus yaptilar :D Simdi hata bizde mi onlarda mi? :D

Biz onlara kuş diyerek biz de ergen kafalı oluyoruz. Neyse boş bi muhabbet zaten. Şu maç başlasa da gümletsek :asd:

Eziklere koymaya az kaldi

Cüneyt Çakır'a seninle gurur duyuyoruz tezahüratı yapılmış stadta.

Sabahda dediğim gibi elimde olsa İstanbul'da bir tane maç oynatmam. Özellikle derbileri ve Milli maçları asla İstanbul'da oynatmam.

Neyse geldi zaten simdi yayin. Acar acmaz gorilla volkan cikti karsima.

Geri
Üst Alt