TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Beyler forma giyerek izlediğim maçları genelde kaybediyoruz, formayı çıkarayım mı?

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Ben onu demek istemedim. İlle de Avrupa olmasına gerek yok. Ntvspor spikeri kendi ağzından ''yayınları kesmek zorundayız çünkü yayın yurttdışına da ulaşabiliyor'' demişti. Buradan çıkardım ben.

onlarin soyleme istedi yayin anlasamasina gore aldiklari mac yayini sadece kendi ulke sinirina vermek mecdburiyyetinde.

Yani o anlasamnin parasini veriyorlar.Mesala tum avrupaya yayin yapacaksan o zaman daha cok para odeyeceksin.

Bunun icinde uydularin bir cok bolgeden yayin alina bilmesine uuygun oldugu icin uydudan sifreye giriyorlar.

Hotbir uydusu 13 derece dogu yorungesinde yerlesen bir uydudur.

çıkardın mı :asd:

Son

number101-300x300.jpg

Dakika

:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Geri sayim devam ediyor son 10 Dakika.

Çıkardım, sorun yok. :asd:

kapan sabri 18de bile yok :asd:

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol:

heyecanlandım :D

bismillah basliyoruz

Haydi aslanlar rast gelsin.

Bizim ilk 11, Onların yedekler kuvvetli. O yüzden maça iyi başlamamız çok önemli.

Ayrıca bizim eksikler: Ujfa,Melo,Burak

Onlarin eksikler: GÖkhan Gönül, Yobo

Geri
Üst Alt