TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | ATV

Niye fenerbahçe harika top mu oynuyor ? yoksa biz bütün yıldızlarımızı mı kaybettik ? Saçma.

Cok az hazırlık maçı yaptık. Bu iyiye işaret değil bi plansızlık var kampta ve melonun olmayışı buyuk dezavantaj bizim için bunuda zaten maçta gorecez.

Cok az hazırlık maçı yaptık. Bu iyiye işaret değil bi plansızlık var kampta ve melonun olmayışı buyuk dezavantaj bizim için bunuda zaten maçta gorecez.

1-5 ağustosta muhtemel 8 ağustosta kesin bir hazırlık maçımız var sakin :)

1-5 ağustosta muhtemel 8 ağustosta kesin bir hazırlık maçımız var sakin :)

Evet ama program ileri attı. Daha önceden başlamamız gerekirdi. Gecen seneki gibi ust duzey bi hazırlık mac takvimimiz olmalıydı. Özellikle cl arifesinde bence.

Feneri ezeriz parçalarız olayına ben pek katılmıyorum ayrıca. Tamam iyi takım olduk falan filan ama kalite olarak bence denk takımlarız özellikle melo yokken. Ayrıca alex belası da var. Neyse biz yine takım oyununu iyi oynarsak alırız kupayı herturlu. Bu maçın önemide büyük sezona moralli başlamak açısından.

Ayrıca bu macta fb ye sert bir gözdağıda verebiliriz:D

Zor maç olacak.

kupa maçı olduğu için rahat geçeriz.

Hakem eyyam yapmazsa tek farklı alırız.

5 atarız :ayatollah:

farklı kazancaz :)

KAN alıcaz KAN.. :ayatollah:

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos

Beklenenden zor geçecek maçtır.

4 temel sorunumuz var;

1-) Gündemi Melo 'nun işgal etmesi ve moral + konsantrasyonumuzun "0" durumda olması,

2-) Hazırlık kampında yeterince maç yapmamış olmak

3-) Amrabat, Burak vb transferlerinden bu maçta yararlanamayacak olmak + oturmuş kadromuzdan Melo 'nun eksilmesi,

4-) Son 2 maçta FB 'yi yenememiş olmak. Ezici üstün oynadığımız maçı kaybetmek, son maçta oyun üstünlüğünü rakibe teslim etmiş olmak.

Amrabat tatile mi çıkacam acaba? 3 hafta sonra çalışmalara başlayacağım demiş.

Sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Muhtemelen parça parça ederiz.:) En kötü ihtimalle yeneriz.:)

Allah askina hafife almayalim feneri...daha önce gördük hep "fark atariz" dedigimiz maclari...1-0 kazanalim yeter bana göre, müzeye bir kupa daha kazandirsin takimimiz :)

Allah askina hafife almayalim feneri...daha önce gördük hep "fark atariz" dedigimiz maclari...1-0 kazanalim yeter bana göre, müzeye bir kupa daha kazandirsin takimimiz :)

Yeneriz rahat ol, cik cik cik öttürürüz de.

Sen benim önceki Fener maçları öncesi mesajlarımı görsen şaşarsın. Her Fener maçı öncesi '' Tedirginim, şu maçı 1-0 kazanalım bizim olsun başka birşey istemiyorum.'' gibilerinden mesaj atarım. Bu sefer böyle yazmışsam karışma bende.:):) Yirik onları.:)

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos

Beklenenden zor geçecek maçtır.

4 temel sorunumuz var;

1-) Gündemi Melo 'nun işgal etmesi ve moral + konsantrasyonumuzun "0" durumda olması,

2-) Hazırlık kampında yeterince maç yapmamış olmak

3-) Amrabat, Burak vb transferlerinden bu maçta yararlanamayacak olmak + oturmuş kadromuzdan Melo 'nun eksilmesi,

4-) Son 2 maçta FB 'yi yenememiş olmak. Ezici üstün oynadığımız maçı kaybetmek, son maçta oyun üstünlüğünü rakibe teslim etmiş olmak.

moralimiz neden 0 son maç arenada şampiyonluk turumu attılar :D

bu maç zorlu olacak gibi. sanki hazır değilizmiş gibi bir izlenim yarattı bu kamp süresi. meloyu alarak tekrar sinerji yakalamak gerek. sezon öncesi böyle taraftarın moralini yükseltmek oyuncuların moralini yükseltmek oturmuş sisteme devam etmek iyi bir sinerji yakalamamıza neden olur.

sonuçta Fatih hoca var başta. sinerjiyi yakaladığımız an kaybetmeyiz.

Allahım yardım et şu kupayı alalım psikolojik olarak önde başlayalım.

Galatasaray için ucunda kupa olan bir maçta kaybetme oranı her zaman çok düşüktür.

Lige kupa ile başlayacağız son derece rahatım.

Geri
Üst Alt