TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

@Murat Urhan

Aynen dediklerin doğru, adamlar iyi oyuncular aldı ama Aykut oynatabilecek mi orası ayrı konu.

Konudan bağımsız olacak ama adamların kanatları çok sağlam oldu, bunu deyince millet kızıyor fakat bence hala bizde adam akıllı bir kanat oyuncusu yok. Geçen sene bundan çok çekiyorduk, şimdi Amrabat geldi diye millet havalara uçtu ama yeterli değil gibi geliyor bana.

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

Kadrolar ve dizilişler yine havada uçuyor. Bazen düşünüyorum da çok cevherler var bizim ülkede.

Oynatmazsa hata mı yapmış olacak? Yılların hocası?..

Oynatmazsa sebebi belli. Bence Melo yerine Engin/Yekta, Amrabat yerine de Emre başlar. 2. yarı Amrabat girer. Melo kadroda bile olmayabilir. 2.5 ay antrenman yapmamış adama 1 haftalık antrenmanla ilk 11'de yer vermek ne kadar doğru bilemem...

Mac temposunda olan oyuncularin kalitesi Melo'nun kalitesine asla yaklasamaz. Mac temposu falan zaten Juventus'ta idmanlara cikiyordu. Sirf tatil ile gecirmedi ki bi Oyuncu yaz dönemini. Zaten her futbolcu en az 60 dakikayi cikarir. 60 dakika oynamasi bile yeterlidir.

Sabah 8 de stada acaba erken mi gittim düşüncesiyle gittim.. Bi de ne göreyim mahşeri bir kalabalık.. Millet dün akşamki iftarını bile orda yapmış.. Oruç oruç helak oldu millet.. 1'e kadar bekledim, -zaten yanlış yerde fenerlilerin sırasında bekliyomuşum :lol: - Sıra gelmedi tabi bıraktığımda stadda şu kadar kuyruk vardı hala..

[video=youtube;1Y0besPURpE]https://www.youtube.com/watch?v=1Y0besPURpE[/video]

Bu rezilliği yaşatan federasyona iftardan sonra kesintisiz 1,5 saat sövecem ama :sopa:

Selcuk ve Emre oynarsa Alex'i kim tutacak ? :o

Ortaya Engin'i koyup Alex'e markaj yaptirabiliriz tek care.

Hamit'de olabilir.

Artik bu maca konsantre olabiliriz. Bugünden itibaren hazirliklar baslamistir. Saldirin Aslanlar!

Fener sansa bir gol atamazsa rahat aliriz gibime geliyor, Vaslui bunlari kevgire cevirdi eger penalti gol olsaydi Fener fark yiyecekti. Dün cok kötü oynadilar.

-------------------Fernando Muslera---------------

----------Dany Nounkeu---------Semih Kaya-------

Emmanuel Eboue------------------------Hakan Balta

---------------------------------------------------

----------Felipe Melo---------Selcuk Inan----------

Hamit Altintop-----------------------Nordin Amrabat

-------Johan Elmander----Umut Bulut/Necati--------

Kadro böyle olmali. Melo ve Amrabat'i hazir degiller diye oynatmamak gibi bir hata düsmez Fatih Hoca insallah, en iyi kadromuz ile sahada olmaliyiz. Zaten Ujfalusi ve Burak yok, birde Melo ile Amrabat olmaz ise 4 AS oyuncumuz yok demektir. Bence tek soru Umut'mu yoksa Necati'mi oynayacak.

kesinlikle 11 de başlamayacak melo ve amrabat, bu kadroyu yazarken gerçekten bu kadroyla cıkacağına inanarak mı yazıyorsunuz merak ediyorum Fatih Hocanın.

Bu macta daha cok fener bastiracak ve zor anlar yasayacagiz bence.

Melo'nun olmamasi cok büyük kayip.

fener bastıracak biz defans yapacaz öylemi vasulye galibiyeti seni pek ürkütmüş

Fenere maç vermememiz lazım bu yıl.

öncelikle şunu söyleyeyim ben Galatasaray ımın kesinlikle bu kupayı kazanacağına inanıyorum ama lütfen şunu yaparız öyle eviririz böyle çarparız diye fazla gaza gelmeyelim önce bir evirip çevirelim inşallah sonra dilediğimizi yazarız burda erzurum sarı kırmızı olacak inşallah pazar günü yürekten inanıyorum bu sefer ışıkların altında kaldıracağız kupayı

@Murat Urhan

Aynen dediklerin doğru, adamlar iyi oyuncular aldı ama Aykut oynatabilecek mi orası ayrı konu.

Konudan bağımsız olacak ama adamların kanatları çok sağlam oldu, bunu deyince millet kızıyor fakat bence hala bizde adam akıllı bir kanat oyuncusu yok. Geçen sene bundan çok çekiyorduk, şimdi Amrabat geldi diye millet havalara uçtu ama yeterli değil gibi geliyor bana.

STSL'nin en iyi kanat oyuncusu Amrabat'tı geçen sezon.

Mac temposunda olan oyuncularin kalitesi Melo'nun kalitesine asla yaklasamaz. Mac temposu falan zaten Juventus'ta idmanlara cikiyordu. Sirf tatil ile gecirmedi ki bi Oyuncu yaz dönemini. Zaten her futbolcu en az 60 dakikayi cikarir. 60 dakika oynamasi bile yeterlidir.

5-7 gün önce başladı antrenman yapmaya, ondan önce tatildeydi. Son 1-2 gündür de antrenman yaptığını sanmıyorum. Maç kondisyonu yok, antrenman eksiği var. Maç temposunda olan oyuncular Melo'nun kalitesine yaklaşamaz belki ama Melo'nun şu anki formu da onlarınkine yaklaşamaz. :ka19:

6-0 lık mac dahil fenerin bize hükmettiği bizi sahamıza hapsettiği maç görmedim bizi yenmeleri tamamen piskolojik futbolla alakası yok emin olun 1-2 lik maçtaki baskıyı son maçta onlar bize kursalar maç 10-0 biterdi

Süper Kupa"da oranlar belli oldu. G.Saray 2.10, beraberlik 3.00, F.Bahçe 2.55..

Allah'ın izniyle çakacaz.. :happynew:

Galatasaray 5-1 fenerbahçe

1.devre

[video=youtube;1AyF0dysbs4]https://www.youtube.com/watch?v=1AyF0dysbs4&feature=plcp[/video]

2.devre

[video=youtube;y6l81IlGsAg]https://www.youtube.com/watch?v=y6l81IlGsAg&feature=plcp[/video]

:ayatollah: :tiphat:

Gömecez Allahın izni ile :)

Koyacagiz serefsizlere..

sifresiz degilmi

son 10 yılın en iyi kadrosuna sahibiz ve 2 önemli hazırlık maçında gol yemedik. ilk yarıda 1 gol bulabilirsek kazanırız bence.

kazanacağımızı düşünüyorum.

Galatasaray maçlarını izlemek çok büyük bir zevk, birde açık kanalda olması apayrı bir zevk :)

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

20:55 nedir ya :D

Geri
Üst Alt