TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

Beyler bilet almak için yarın erzuruma gitmeyi düşünüyorum ama bulabilir miyim yarın bilet?

Kalmadı bilet milet. Adamlar iftarı orada yaptılar. Sahurdan adam koyduk onlara bile sıra gelmedi :sad007:

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

Fenerliler orta sahalarindaki eksiklik yuzunden bu macta Alexsiz oynamayi istiyolar:D istedikleri kadroda suymus

volkan

gg--yobo--egemen--hasan ali

krasic--topuz--topal--stoch

kuyt-sow

Krasic oynarsa Fb 10 kişi oynar demektir :ka21:

Ben bugün biletimi ayarlattım maçta olucam insallah :m26:

Beyler bilet almak için yarın erzuruma gitmeyi düşünüyorum ama bulabilir miyim yarın bilet?

17 saat nöbet tuttuk stadın önünde ama sonunda alabildik. :) Biletler acayip karaborsa oldu burda. Bilet bulmak kolayda almak zor olur. :o

Re: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

Öttürecegiz

Son derece rahadım hazırlık maçlarında çok iyi olmasakta fener maçlarını artık iyi oynuyoruz.Banko 2 fark atarız.

İddialıyız maç için ama sakin olmakta fayda var. Sonuçta bu maç tek maç. Kadro kalitemiz çok iyi olsa da rakibe göre henüz tam hazır değil iki taraf da. Umarım sıkıntı yaşamadan rahat bir maç kazanırız. Eğer lig başlamış olsaydı ve birkaç hafta da üzerinden geçseydi o zaman daha rahat konuşabilirdim.

Yuh be şu karaborsa olayının bir türlü önüne geçemediler

Bilet fiyatları ucuzdu bana göre ve online olarak satılmadı malesef. Binlerce kişi telef oldu anasını satayım. 17 saat sıra beklemek nedir hemde oruçlu. Eziyet çektik resmen. Online olarak satılsaydı daha iyidi. Hele bizim taraf iyidi. Güldük, eğlendik. Fenerliler sabaha kadar birbirlerini yemişler. Canlanamamışlar bile yerlerinden. Zaten öğleden sonra olay çıkmış onların tarafta biber gazı falan yemişler. Her tarafta belli ediyoruz kendimizi. :tiphat:

edit.

Bilet fiyatları ucuzdu bana göre ve online olarak satılmadı malesef. Binlerce kişi telef oldu anasını satayım. 17 saat sıra beklemek nedir hemde oroçlu. Eziyet çektik resmen. Online olarak satılsaydı daha iyidi. Hele bizim taraf iyidi. Güldük, eğlendik. Fenerliler sabaha kadar birbirlerini yemişler. Canlanamamışlar bile yerlerinden. Zaten öğleden sonra olay çıkmış onların tarafta biber gazı falan yemişler. Her tarafta belli ediyoruz kendimizi. :tiphat:

Kuşların her zamanki işleri alıştık artık adamla kendi stadlarını yaktılar var mı ötesi :D

Emre ben alamadım bilet. Sahurdan adam koyduk ama sıra gelmedi onlara :sad007:

Bakalım halletmeye çalışıyoruz yarına belli olur gidip gidemeyeceğim.

Muslera

eboue..semih..dany..hakan

hamit..selçuk..engin..emre

elmander..umut/necati

kadro belli gibi ya umut yada necati oynar benim oyum umuttan yana

Atv HD de verecekmi ki. Güzel güzel izleyelim.

Geri
Üst Alt