TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

Amrabat 11 oynarsa karşısında Orhan Şam mı olacak şimdi :asd:

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 12 Ağustos | 20.55 | ATV

Oynasa kaç yazar gg

orhan-egemen-bekir-hasan ali defansa bak :asd:

Spor Kalemi ‏@SporKalemi SON DAKİKA! Fenerbahçe'de Gökhan Gönül sakatlığı nedeniyle Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.

ahh yazık kıyamam..:sad007:

bence amrabat oynamalı orhanı alır sırtına takla attırır valla

orhanı şama göndermesi lazım amrabatın

[h=6]SON DAKİKA : Fenerbahçe'de omzundan sakatlanan Gökhan Gönül , Galatasaray maçı kadrosuna alınmadı.

hahahahah :D

[/h]

bunlar 5-1 yencez

türkiye kupası finali terk.

bu arada hakan balta reyizin golü var

brtvh.jpg

--------------------------------Muslera--------------------------------

Eboue---------------Semih----------------Dany------------------Hakan

---------------------Hamit----------------Selçuk-----------------------

---------Amrabat-----------------------------------Emre--------------

----------------------Umut---------------Elmander---------------------

--------------------------------Kuyt-----------------------------------

------Caner---------------------Alex-------------------------TOPuz----

----------------------Baroni----------------TOPal(Selçuk)--------------

Hasan Ali-------------Egemen--------------Bekir------------------Orhan

--------------------------------Volkan---------------------------------

bence

muslera

eboue semih dany hakan

hamit yekta selçuk emre

elmander necati

orhan-egemen-bekir-hak

bu defansa sahip bir takımı yenemezsek bu sene ŞL için umutlu olamıycam.

Burak,Ujfalusi ve Melo kadroda olmamasina ragmen kaliteli bir kafilemiz var bence.

----------Muslera-----------

Eboue--Dany--Semih--Hakan

Hamit--Engin--Selcuk--Nordin

----J.Elmander---U.Bulut----

12.Ufuk

13.Sabri

14.Gökhan

15.Yekta

16.Aydin

17.Emre

18.Necati

Kadro disi: Albert Riera ve Sercan Yildirim.

Emre Çolak ilk 11'de.

Burak,Ujfalusi ve Melo kadroda olmamasina ragmen kaliteli bir kafilemiz var bence.

----------Muslera-----------

Eboue--Dany--Semih--Hakan

Hamit--Engin--Selcuk--Nordin

----J.Elmander---U.Bulut----

12.Ufuk

13.Sabri

14.Gökhan

15.Yekta

16.Aydin

17.Emre

18.Necati

Kadro disi: Albert Riera ve Sercan Yildirim.

Bence Riera 18'de olur. Sabri dışarda kalır. Mantıklısı da o bana göre. Hamit gerekirse sağ bek yedeği olur ama sol bekte Hakan'a birşey olsa kalırız ortada.

başlığa +18 yazsaydınz :happynew:

Bana göre de Melo'nun yerine Yekta oynayacak. Sağ Hamit sol da Emre. Emreye ayrıca Alex'i verebilir hoca 3-1 lik maçta olduğu gibi

Bence Riera 18'de olur. Sabri dışarda kalır. Mantıklısı da o bana göre. Hamit gerekirse sağ bek yedeği olur ama sol bekte Hakan'a birşey olsa kalırız ortada.

Aslinda bu daha mantikli da bilemiyorum.

Bana göre de Melo'nun yerine Yekta oynayacak. Sağ Hamit sol da Emre. Emreye ayrıca Alex'i verebilir hoca 3-1 lik maçta olduğu gibi

Yekta oynarsa Engin mutlaka ilk 11 olur, Emre'nin herkes tarafindan 11 yazilmasina sasiriyorum.

culio neden yok yaw riera bile kadroda bu adamdan ne isterler

Geri
Üst Alt