TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa| Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos| ATV

yok öyle bişey sabri hala kaptan ilk 11 görmediğimiz için adamı hiç herkes ujfa kaptan oldu sanıyor kaptanlar geçen yıl ki gibi sabri 1 ujfa 2..

yazık o zaman bu takıma

sabri kaptansa yıllardır takımda oldugu için geçem yıllarda takımda olan aykutun sucu neydi

Sabri'nin Galatasaray kaptani olmasini, kendi adima utanc verici buluyorum. Su anki basin toplantisinda bir Alex'in söylediklerini dinliyorum, bir de Sabri'nin.. Galatasaray'i temsil eden insan Sabri olmamaliydi.

Sabri Sarıoğlu: Erzurum'da bulunmak çok keyifli inşallah Erzurum halkına güzel bir maç izletiriz.

Sabri'nin Galatasaray kaptani olmasini, kendi adima utanc verici buluyorum. Su anki basin toplantisinda bir Alex'in söylediklerini dinliyorum, bir de Sabri'nin.. Galatasaray'i temsil eden insan Sabri olmamaliydi.

[video=youtube;iydseXcH5SM]https://www.youtube.com/watch?v=iydseXcH5SM[/video]

Fener kaptanı.. :tiphat:

Kendi altyapımızdan çıktığı için kaptanlık konusunda Sabri'ye öncelik tanınıyor sanırım ama esasında bence Necati'de kaptan olabilirdi.

[video=youtube;iydseXcH5SM]https://www.youtube.com/watch?v=iydseXcH5SM[/video]

Fener kaptanı.. :tiphat:

Fener'in kaptani Alex de Souza. Ayrica Emre gibi bir insanin kaptan yapilmis olmasi, Sabri'nin kaptanligini hakli mi cikariyor? Beni fener'in kaptani degil, Galatasaray'in kaptani ilgilendirir.

Benim 3 adayım vardır Ujfalusi-Selçuk-Elmander

İlla türk olucak derlerse kesinlikle Selçuk,sonra Hamit - Balta gider öyle

Fener'in kaptani Alex de Souza. Ayrica Emre gibi bir insanin kaptan yapilmis olmasi, Sabri'nin kaptanligini hakli mi cikariyor? Beni fener'in kaptani degil, Galatasaray'in kaptani ilgilendirir.

Sabri kadar Galatasaray sevgisini içinde yaşayan futbolcu göremiyorum takımda.. Varsın konuşamasın Sabri her zaman baş tacıdır..

Galatasaray, Cumhurbaşkanlığı ve Süper Kupa adı altında oynanan organizasyonlarda 18 kez final oynayıp 11'inde kupanın sahibi olurken, yüzde 61'lik parlak bir başarı yüzdesi sergiledi. Fenerbahçe ise bundan önce 15 kez final sahnesine çıkıp, kupayı 8 kez kazandı.

.

Benim 3 adayım vardır Ujfalusi-Selçuk-Elmander

İlla türk olucak derlerse kesinlikle Selçuk,sonra Hamit - Balta gider öyle

Kaptanlik bir karakter meselesidir. Istiyorsan bir takimda 20 yil oyna, altyapisindan yetismis ol, gerekli karaktere sahip degilsen kaptan olamazsin, olmamalisin. Karakter derken de Sabri'ye karaktersiz falan demek istemiyorum asla. Ama bir liderin, kaptanin kisiligi yok. Konusmasi, söyledikleri bile bunu acikca gösteriyor. Hamit'ten kaptan olur, Ujfa'dan olur, Elmander'den olur, Semih Kaya'dan harika bir kaptan olur.. ama Sabri'den yillardir futbolcu bile olamiyor ki kaptan olabilsin.

Ben genelde sezon öncesi Galatasaray-Fenerbahce maclarini sevmem. Cünkü 2 tarafa da kazanmadigi sürece hicbirsey vermeyen sacmasapan maclar.

Takimlar genelde eksik oluyor, (bu durumda biz), tam olarak hazir olmuyorsun, rakiplerin oyun tarzini, sistemini tam olarak bilmiyorsun. Ama önemli bir prestij maci.

Bu seyler 2 taraf icin de gecerli.

Galatasaray gecen sezonun takimiyla, sistemiyle oynayacak. Tek fark Melo-Hamit, Ujfalusi-Dany

Amrabat´i ilk 11 oynatmaz gibime geliyor Terim. Emre-Engin olur yine. Önde Elmander Necati kesin.

Yani gecen sezondan bir farki yok. Takimdaslik yine fark yaratmali.

Fenerbahce degisti diyebiliriz. Kritik bölgelerde oynamalar oldu. Tam olarak ne yapacaklarini bilmiyoruz.

Krasic´in hemen uyum saglayip saglamayacagini bilmiyoruz. Bu yenilik avantaj da olabilir dezavantaj da olabilir sezon öncesinde. Dezavantaj olmasi daha muhtemel bana göre cünkü birbirini ezbere bilmek önemlidir futbolda.

Hayirlisi olsun. Insallah kazanan taraf biz oluruz.

Kesinlikle Umut'la baslamaliyiz bence ama Fatih Hoca yine Necati'yi oynatacak gibi.

Ve her zamanki gibi hic bir verim alamadan 60.dakikada oyundan alacak.

---------------------Muslera-------------------

Ebue -----Semih -------Dani------------ Balta

Hamit-------- Engin -------Selçuk ------Emre

-----------------Elmander---------------

---------------Umut-----------------------

Fatih Terim: Erzurum'da centilmence bir maç olsun, güzel futbol olsun ve hak eden kazansın.

Aykut Kocaman: Hak edenin kazandığı, kaybedenin kaybetme üzüntüsüyle sahadan çekildiği bir maç diliyorum.

Benim bildiğim Fatih Hoca, haksızlık yapmaz Amrabatı ilk 11 de çıkarmaz. Emrenin performansı iyiyken.

Herkesin hakkını teslim eder. Amrabat ilk 11 başlarsa faydalı olacağını düşünmüyorum. 60-70 civarında duruma göre girerse düğümü çözen olabilir.

Dipnot: Arkadaş nasıl bir kadro kurdular bu sene, cezalılar falan olmasa herhalde kadro kurmak büyük sıkıntı olacaktı.

Melo'nun olmadıgı kafileye Culio'yu da almayarak hafiften intihar ediyor Terim. Göbekte ne Engin-Selçuk ne de Hamit-Selçuk defansif açıdan yeterli olamadı. Culio olmalıydı ama yok. Culio kesin gidici demek ki.

Terim hazırlık maçlarında bazı şeyleri görmüş olması gerekir, Hamit henüz hazır değil, Necati şimdilik takımın el freni. Bu maç için ideal forvet Necati-Elmander değil, Umut-Elmander.

Orta saha içinse Hamit yedek soyundurulmalı bence, göbekte kim oynasa elek olacagız. Tek artımız maçın Erzurumda oynanması.

Melo'nun olmadıgı kafileye Culio'yu da almayarak hafiften intihar ediyor Terim. Göbekte ne Engin-Selçuk ne de Hamit-Selçuk defansif açıdan yeterli olamadı. Culio olmalıydı ama yok. Culio kesin gidici demek ki.

Terim hazırlık maçlarında bazı şeyleri görmüş olması gerekir, Hamit henüz hazır değil, Necati şimdilik takımın el freni. Bu maç için ideal forvet Necati-Elmander değil, Umut-Elmander.

Orta saha içinse Hamit yedek soyundurulmalı bence, göbekte kim oynasa elek olacagız. Tek artımız maçın Erzurumda oynanması.

merhaba morinho.

Geri
Üst Alt