TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa| Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos| ATV

Yorum yapmış, neden saldırıyorsun hemen?

Necati el freni Hamit formsuz Fatih hoca bu işi görmemiş ortasaha elek hep nagatif maçın tek olumlu yanı ise Erzurumda olmasıymış oynamıyalım o zaman.

Necati el freni Hamit formsuz Fatih hoca bu işi görmemiş ortasaha elek hep nagatif maçın tek olumlu yanı ise Erzurumda olmasıymış oynamıyalım o zaman.

Gayet güzel yorumlar yapmış bence, olumsuz taraflarımızı ifade etmiş. Olumlu yönlerimiz zaten malum, söylemeye gerek yok.

Gayet güzel yorumlar yapmış bence, olumsuz taraflarımızı ifade etmiş. Olumlu yönlerimiz zaten malum, söylemeye gerek yok.

Sana göre güzel olabilir bana göre deyil Fatih hocanın umutla cıkmayacagını nerden bılıyorsun necati-elmander mi umut elmander mı bırakın hoca karar versın daha mac baslamamıs kadro acıklamamıs olumsuz acıklamalar ortasaha nasıl elek olacak bana bı anlatırmısın m.topal mı elek yapcak selçuk-Engin ikilsi fenerbahce ortasahasından daha iyidir hamit-selcukda olur net

Cevap: TFF Süper Kupa | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

1-0 olsun temiz oLsun süper kupa bizim oLsun . :)

5-1 lik maçtan sonra ilk kez GALATASARAY - fenerbahçe maçını tv den izleyeceğim yine aynı skor çıkar :D:yenieek:

Gecen sezonki gibi, silahimiz yine takimdaslik olacaktir. Birbirini iyi taniyan ve uzun süredir beraber oynayan bir takimla cikacagiz yarin maca. Kaliteyi de ortaya koyarsak kesinlikle kazaniriz.

Umarim eksiklerin yoklugunu hissetmeyecegimiz bir mac olur. Oyun tarzimizin Fenerbahce´ye cok ters oldugunu gecen sezon 4 macta da kanitladik. Yobo´nun oynamadigi bir macta, Fenerbahce´nin bence cok kötü defans hattini cok zor durumlara düsürebiliriz. Agresif ve ofansif futbol oynamaliyiz yine.

Orhan Sam Bekir Irtegün Egemen Korkmaz Hasan Ali

Herseyi anlatiyor. Fatih Terim´in kadrosunu yazmistim. Amrabat´i oynatacagini sanmiyorum demistim.

Ama aslinda iyi bir Amrabat´a cok ihtiyacimiz vardi yarin. Elmander´in yaninda da Umut´u oynatirdim.

Elmander Umut ikilisi cok yipratacaktir Fenerbahce defansini. O anlarda Amrabat yardirirdi.

Maçın adamı Hamit olur.

melo olaydı iyiydi :)

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

484011_318486171581079_1850677780_n.jpg

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Muslera - Eboue - Semih - Dany - Hakan - Selçuk - Hamit - Engin - Emre - Umut - Elmander

Ufuk - Gökhan - Sabri - Yekta - Aydın - Amrabat - Necati

Riera - Sercan

Kadro,kulübe,tribün bu şekilde olabilir.

Son 23 saat... Bismillahirahmanirrahim :yenieek:

Ben cok rahat gececegimizi dusunuyorum. Skor tahminim 3-0

goller Elmander (2) Hamit

[video=youtube;gKrIfiZgYEM]https://www.youtube.com/watch?v=gKrIfiZgYEM[/video]

:tiphat:

Melo'yu aramayız Engin mücadelesiyle Melo'nun yokluğunu hissettirmeyecek inşallah.

Geri
Üst Alt