TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

fenerbahçe maçı kadromuz :

abDara0agU.jpg

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Herkes yine havalarda, şöyle böyle yeneriz diyor, ne zaman böyle dense kaybedildi hep.

Ben açıkçası rahat değilim, her ne kadar fenerde de eksikler olsa bizde Melo'nun da olmadığını hesaba katarsak yenileceğimizi düşünüyorum, skor tahminim 2-0.

Not : Yenileceğiz dedim diye yüklenmeyelim lütfen. :)

Fazla gaza gelmeye gerek yok. Eksik oyuncumuz cok fazla, o yüzden 1-0 olsun bizim olsun diyorum.

gökhan gönülün olmamasından dolayı amrabat orhan şamı felç eder her türlü...

eze eze yenecez :msg:

Hamit formda olsun maça 1-0 önde başlarız. Ben Hamit'in tecrübesini yansıtmasını bekliyorum bu maç

Oyun tıkanır 60-70 gibi Amrabat girer, yorulmuş Fener'i fölöföş eder.

İşte oyun tıkanırsa biz böyle düşünüyoruz ama karşı tarafta tam tersini düşünüyor. 60-70'de Stoch ve Krasic girer dağıtırız bunları diyolar. Bakalım hangi tarafınki tutacak. :)

Ama şu da kesindir ki ilk golü atan çok büyük avantaj elde edecek, gerekirse 2. yarı kontradan vurabilecek.

bu maçın kilit adamı bence hamittir.onun performansı iki takımıda etkileyecektir.:b5:

fiorentina maçının ilk 20 dakikasındaki oyunumuzu bu maçın geneline yayarsak eğer ezeriz

Umut Bulut ve Engin'in performansi maci belirler.

2-0 koyarız

Bu gece uyku yok yarın mesai saati bitmez. :) Fena oluyor bu derbi öncesi. Ujfaluisi'nin oynamamsı handikap yaratır mı.?

fenerde vaslui maçının fark yaratan adamı 2 asistle gökhan gönüldü. tek yaptıkları organizasyon kuytun sağa dönüp g.gönülü topla buluşturması ver gökhanın içeriye çevirdiği toplardı.. nitekim 2 si gol oldu ve fener galibiyetle ayrıldı. şimdi ise g.gönül yok. fener kadıköydeki vaslui maçındaki gibi tıkancak. 3 top üstüste yapamıcak. bekir,egemen ve topala Elmander ve Umutla yapacağımız preslerle hataya zorlıcaz.. ve teknik orta alan oyuncularımız sonuca ulaşacak..

İNŞALLAH!

gökhan gönül olmayınca büyük bir fark olacak.

Bu gece uyku yok yarın mesai saati bitmez. :) Fena oluyor bu derbi öncesi. Ujfaluisi'nin oynamamsı handikap yaratır mı.?

Semih-ujfa, Semih-Dany uyumunu baz alırsak yaratır..

ama rekibe baktığımızda yedeksiz egemen-bekir görüyoruz..

şiiiştt ses çıkarmayın :asd:

Geri
Üst Alt