TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray 3-2 Fenerbahçe | ŞAMPİYON GALATASARAY

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Semih-ujfa, Semih-Dany uyumunu baz alırsak yaratır..

ama rekibe baktığımızda yedeksiz egemen-bekir görüyoruz..

:tiphat:

şiiiştt ses çıkarmayın :asd:

Egemen yapar bi kıyak reis rahat ol :) Kendi kalesine gol atmakta üstüne yok bilirsiniz. :))

Cevap: TFF Süper Kupa 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe | 20.55 | 12 Ağustos | ATV

Egemen yapar bi kıyak reis rahat ol :) Kendi kalesine gol atmakta üstüne yok bilirsiniz. :))

valla renktaş o kadar abartmasına gerek yok. o meşhur dengesiz topa girişlerini ceza yayı çevresinde yapsın yeter. Selçuk alır ifadesini :happynew:

valla renktaş o kadar abartmasına gerek yok. o meşhur dengesiz topa girişlerini ceza yayı çevresinde yapsın yeter. Selçuk alır ifadesini :happynew:

İnşallah de inşallah dee tütütütüü sabah 6'da iş başı nasıl mesai biter bakalım.

Heyecan şimdiden hat safhada. :ayatollah:

lan sampiyonluk macinda bile bu kadar heyecan yoktu , nedir ya

Gg yok Yobo yok, Emrenin yerine birinide almadilar bundan iyisi samda kayisi defans kotu orta saha kotu...Daha oncede dedigim gibi presle bogarsak kazanmama ihtimali yok gibi bisey

bu sikeciler yarin öleseye kadar kosarlar. aykut cikip der "bu maci kazanirsak sike yapmadigimizi ispatlamis olacagiz" ne alaka diyeceksiniz. fenevli kafa bu. baskanlari kendini savunurken GS-Graz macini izlettiriyor, antrenörü böyle bir sey derse cok mu? normal sartlarda 3-0 falan aliriz.

Şampiyonlar Ligi başka oluyor ya... Bunda ne heyecan var ne öte.

hiç heyecanlı değilim :D ama inşallah yeneriz

psikolojik üstünlüğümüz var çünkü bundan birkaç ay önce adamların sahasında kupa kaldırdık.

psikolojik üstünlüğümüz var çünkü bundan birkaç ay önce adamların sahasında kupa kaldırdık.

fenerde cok moralli cikiyor bize karsi, "elendik" diye gittiler, hatta 70 dk elenmis gibi oynadi fener, sonra buldugu gollerle tur gectiler 2-3 gün önce.

bilmiyorum, nedense galibiyete inanmiyorum ben, belki bu maci hic önemsemedigim icin, hic bu mac hakkinda kafa yormadigim icin bana öyle geliyordur ama sanki eli bos dönecegiz yarin gibi geliyor bana

al bendende o kadar yemin ederim sonuç kötü olursa üzülmeyeceğim fazla bana kadıköydeki sevinç yetti arttı hala yaşıyorum etkisi geçmedi yani:D

not kazanacağımıza yürekten inanıyorum o ayrı konu

fenerde cok moralli cikiyor bize karsi, "elendik" diye gittiler, hatta 70 dk elenmis gibi oynadi fener, sonra buldu gollerle tur gectiler 2-3 gün önce.

bilmiyorum, nedense galibiyete inanmiyorum ben, belki bu maci hic önemsemedigim icin, hic bu mac hakkinda kafa yormadigim icin bana öyle geliyordur ama sanki eli bos dönecegiz yarin gibi geliyor bana

iyimisin bilader:confused:

bslg6.jpg

3-1 koycaz. goller umut elmander selçuk!

umut_bulut_57421.jpg

UMUTTTTT!!!

Beklenen gün geldi :ayatollah:

umuttan umutluyum yalniz, sever bu cocuk feneri , daha dogrusu volkani :asd:

20 saat 44 dakika

Geri
Üst Alt